Άλλοι πέντε υποψήφιοι με τον Αθ. Χηνόπουλο
Αθανάσιος Χηνόπουλος

Άλλο πέντε υποψήφιοι προστέθηκαν στον δημοτικό συνδυασμό Ενότητα – Συνεργασία – Ανάπτυξη για την Ιεράπετρα μας υπό τον Αθανάσιο Χηνόπουλο.

Άλλοι πέντε υποψήφιοι με τον Αθ. Χηνόπουλο

Αλεξάκης Ιωάννης του Νικολάου και της Δανάης Παπαδοπούλη

Γεννήθηκα στις Μουρνιές Ιεράπετρας το 1975. Πατέρας μου ήταν ο πατήρ Νικόλαος Αλεξάκης και μητέρα μου η Δανάη Παπαδοπούλη. Έχω δύο αδέρφια, τον Λευτέρη (ιδ. υπάλληλο) και τον Μπάμπη (αγρότη). Τα μαθητικά μου χρόνια, πέρασα από το Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο Ιεράπετρας. Εργάστηκα πολλά χρόνια σε μεγάλες αλυσίδες Σούπερ Μάρκετ στην Αθήνα και Κρήτη. Επίσης, εργάστηκα δέκα χρόνια στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ιεράπετρας. Σήμερα, είμαι Διευθυντής των Υποκαταστημάτων  ΣΥ.ΝΚΑ Ιεράπετρας. Αποφάσισα να συμμετέχω στις Δημοτικές Εκλογές με τον συνδυασμό Ενότητα- Συνεργασία – Ανάπτυξη, επειδή πιστεύω στην πρόταση του Θανάση Χηνόπουλου και είμαι πρόθυμος να εργαστώ για την βελτίωση του Δήμου μας.

Άλλοι πέντε υποψήφιοι με τον Αθ. Χηνόπουλο

Διαμαντάκης Τρύφωνας του Στυλιανού και της Δέσποινας Ψιμουλάκη.

Γεννήθηκα το 1980 και κατάγομαι από τους Μύθους Ιεράπετρας. Μένω στην Ιεράπετρα, όπου και ολοκλήρωσα τον κύκλο σπουδών της Α/βάθμιας  και Β/βάθμιας εκπαίδευσης. Στη συνέχεια αποφοίτησα από το δημόσιο ΙΕΚ Νέας Κηφισιάς, με την ειδικότητα του Ιατρικού Επισκέπτη. Είμαι παντρεμένος με την Ανατολιωτάκη Ειρήνη του Παναγιώτη και έχουμε δύο παιδιά, τον Παναγιώτη και τον Στέλιο. Εργάζομαι ως παραγωγός θερμοκηπιακών καλλιεργειών. Για δεύτερη συνεχόμενη τετραετία, διατελώ μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μύθων. Επιπρόσθετα, υπηρέτησα στο Δ.Σ. της ομάδας παραγωγών Ανατολής, όπου με συνέπεια, ακρίβεια και υπευθυνότητα, υλοποίησα τα καθήκοντά μου. Επειδή αγαπώ τον τόπο μου, αποφάσισα να ασχοληθώ πρώτη φορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές, στο πλευρό ενός άξιου συμπολίτη μας, του κου Αθανάσιου Χηνόπουλου. Η εντιμότητα, η θέληση και η ευσυνειδησία, είναι στοιχεία που δεν πρέπει να εκλείπουν στην προσφορά αυτού του τόπου. Σεβόμενος τις επιθυμίες των συμπολιτών μου, δηλώνω παρών με την παράταξη Ενότητα- Συνεργασία- Ανάπτυξη, για ένα καλύτερο Δήμο.

Άλλοι πέντε υποψήφιοι με τον Αθ. Χηνόπουλο

Μπαχλιτζανάκης Μιχαήλ του Γεωργίου και της Αικατερίνης Φραντζολάκη

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ιεράπετρα, όπου και ολοκλήρωσα τον κύκλο σπουδών μου, στην Α/βάθμια και Β/βάθμια εκπαίδευση. Είμαι απόφοιτος Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου, με ειδικότητα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής μου θητείας, φοίτησα στην Σχολή Δοκίμων Λιμενοφυλάκων του Λιμενικού Σώματος και έως σήμερα υπηρετώ στο Λιμενικό Σώμα με τον βαθμό του Αρχ/στή. Ομιλώ πολύ καλά την Αγγλική Γλώσσα και έχω άριστες γνώσεις Η/Υ. Είμαι αντιπρόεδρος, στην Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κρήτης. Στον ελεύθερό μου χρόνο, ασχολούμαι με τις καταδύσεις. Είμαι παντρεμένος με την Εμμανουέλα Μελιοπούλου – Πηγιάκη και έχουμε δύο υπέροχους γιούς. Αγαπάω την Ιεράπετρα και είμαι πρόθυμος να εργαστώ σκληρά και να συνεισφέρω στην βελτίωσή της. Επέλεξα τον συνδυασμό Ενότητα – Συνεργασία – Ανάπτυξη, επειδή στο πρόσωπο του Θανάση Χηνόπουλου, βλέπω έναν άνθρωπο με όραμα και θέληση και πιστεύω στην πρότασή του, για την ανάπτυξη του Δήμου μας.  

Άλλοι πέντε υποψήφιοι με τον Αθ. Χηνόπουλο

Μπαριτάκης Μανώλης του Νικολάου και της Καλλιόπης

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ιεράπετρα, όπου και ολοκλήρωσα τον κύκλο σπουδών της Α/βάθμιας και Β/βάθμιας εκπαίδευσης. Είμαι διπλωματούχος γυμναστής, απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Α.Π. Θεσσαλονίκης. Τα τελευταία 25 χρόνια δραστηριοποιούμαι στο χώρο των γυμναστηρίων του Δήμου μας. Είμαι ενεργός αθλητής και μέλος των περισσότερων Ομοσπονδιών  Σωματικής Διάπλασης της Ελλάδος. Κατά τη διάρκεια της καριέρας μου, απέκτησα  πολυάριθμους τίτλους μεταξύ των οποίων: NABBA-WFF πρωτάθλημα Ελλάδος Athletic Overall 2013, WFF-NABBA Universe 2013 Superbody 1 θέση, IBFA κύπελλο 2014 Γενικός νικητής, IBFA world 2014 Roma 1.76 +6kg 3 θέση, NAC κύπελλο Ελλάδας 2016 Masters BB 1 θέση, WABBA Hellas 2018 Γενικός νικητής, IFBB κύπελλο Κρήτης 2018 Γενικός νικητής, WABBA international 2018 Γενικός νικητής, MR.Creta 2018 Γενικός νικητής και Mediterranean cup 2018 Γενικός νικητής. Τα τελευταία χρόνια που συνεργάζομαι με τον Θανάση Χηνόπουλο, διαπίστωσα ότι είναι ένας άνθρωπος με όραμα, ιδέες, γνώση αλλά και διάθεση να εργαστεί σκληρά για την υλοποίηση των στόχων του. Αυτός είναι και ο λόγος που τον εμπιστεύομαι και με χαρά ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του συνδυασμού του, Ενότητα – Συνεργασία – Ανάπτυξη, με την πίστη ότι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά.   

Άλλοι πέντε υποψήφιοι με τον Αθ. Χηνόπουλο

Μαλλιωτάκης Ιωάννης  του Γεωργίου και της Αθηνάς

Γεννήθηκα στην Ιεράπετρα. Είμαι απόφοιτος Γυμνασίου και κατά κύριο επάγγελμα αγρότης. Είμαι έγγαμος και έχω τρείς θυγατέρες. Ασχολήθηκα με το Κλασικό Αθλητισμό και συμμετείχα πέντε φορές στο Μαραθώνιο, εκπροσωπώντας την Ιεράπετρα στο Εξωτερικό. Είμαι μέλος της Αθλητικής Επιτροπής Δήμου Ιεράπετρας, ως υπεύθυνος Κλασικού Αθλητισμού. Συντάσσομαι με τον συνδυασμό Ενότητα – Συνεργασία – Ανάπτυξη με επικεφαλής τον Θανάση Χηνόπουλο, επειδή πιστεύω ότι η πρότασή του θα βοηθήσει τον Δήμο μας να προχωρήσει μπροστά.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos