Αρναουτάκης, θα διεκδικήσουμε και πάλι την Περιφέρεια Κρήτης
ο Σταύρος Αρναουτάκης

«Είμαστε Εθνική Κρήτης» απάντησε σήμερα ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης αναφορικά με την δημόσια συζήτηση για τα χρίσματα των πολιτικών κομμάτων στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο κ. Αρναουτάκης ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του για τις εκλογές του ερχόμενου Μαΐου προτάσσοντας την ενότητα, τη συνεργασία και την ισόρροπη ανάπτυξη ως το τρίπτυχο που θα συνεχίσει να ακολουθεί ο συνδυασμός.

«Είχαμε δηλώσει μαζί με τους συνεργάτες μου ότι ανήμερα του Αγίου Μηνά θα κάναμε την ανακοίνωση ότι θα διεκδικήσουμε και πάλι την Περιφέρεια Κρήτης στις εκλογές του Μαΐου του 2019. Έχοντας ως στόχο τον συγκρητισμό, την ισόρροπη ανάπτυξη και την ενότητα όλου του κρητικού λαού. Αυτό το τρίπτυχο θέλουμε να συνεχίσουμε να υπηρετούμε μαζί με όλους τους πολίτες της Κρήτης. Είμαστε και θέλουμε να παραμείνουμε “εθνική Κρήτης”, γιατί πιστεύουμε στην ενότητα και τη συνεργασία και με τον τρόπο αυτό θα συνεχίσουμε την πορεία μας», δήλωσε ο Περιφερειάρχης.

Στην ερώτηση δημοσιογράφων για την ανακοίνωση χρισμάτων από κόμματα, ο κ. Αρναουτάκης τόνισε:

“Εμείς από την πλευρά τη δική μας έχουμε δηλώσει πάρα πολλές φορές ότι η αυτοδιοίκηση είναι ανεξάρτητη και πρέπει να παραμείνει ανεξάρτητη. Δεν χρειάζονται χρίσματα. Θέλουμε τις συνεργασίες, τις συνέργειες, τις συμπορεύσεις με όλους αυτούς που μπορούν να έχουν τα ίδια οράματα με εμάς. Να διεκδικούμε για την Κρήτη και να μπορούμε να υλοποιούμε από το ένα άκρο του νησιού στο άλλο. Πάνω από όλα όμως, αυτό που χρειάζεται είναι η Περιφερειακή Ανάπτυξη, η τοπική ανάπτυξη και η ενότητα όλων. Κι αυτό θεωρώ ότι το έχουμε πετύχει στις προηγούμενες θητείες μας», υπογράμμισε ο Σταύρος Αρναουτάκης.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos