Ηράκλειο Πολιτών ΝομαρχίαΑπόψε ο λαός μίλησε! Το Ηράκλειο από σήμερα έχει των Πολιτών τη Νομαρχία! Τη δική του Νομαρχία. Το κλαδί της ελιάς που φυτέψαμε πριν λίγους μήνες όλοι μαζί άνθισε! Για όλους τους Ηρακλειώτες, πέρα και πάνω αό χρώματα.Μέσα απΆ τα βάθη της καρδιάς μου θα ήθελα να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους πολίτες του Ηρακλείου για την ισχυρή εντολή που μας έδωσαν.

Τους ευχαριστώ που μας τίμησαν και μας εμπιστεύτηκαν, με ένα ποσοστό που δεν χωρά αμφιβολα ότι εκφράζει μια πλατιά κοινωνική συμμαχία.
Η στήριξή τους μας γεμίζει με μεγάλες ευθύνες.
Δεν δικαιούμαστε να διαψεύσουμε τις προσδοκίες των πολιτών. Έχουμε δώσει το λόγο μας και μαζί με τους πολίτες ξεκινάμε για να χτίσουμε ένα καλύτερο αύριο για το νομό και τον τόπο μας.
Η μεγάλη μας νίκη δίνει το μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις για ένα ισχυρό νομαρχιακό συμβούλιο, για μια ισχυρή νομάρχη, που μαζί με τους πολίτες θα διεκδικήσουν την υλοποίηση του προγράμματός μας για το Ηράκλειο, το νομό μας, την Κρήτη.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες του νομού για τη συγκινητική τους ανταπόκριση στο κάλεσμά μας. Η ανταπόκρισή τους μας γεμίζει δύναμη στο νέο ξεκίνημα.
Μαζί θα προχωρήσουμε για την ανάπτυξη του τόπου μας, με κέντρο αναφοράς τον άνθρωπο, τον κάθε πολίτη του νομού. Γνωρίζουμε καλά ότι για να πετύχουμε σε αυτήν την πορεία χρειαζόμαστε τη δραστηριοποίηση και τη συμμετοχή όλων των πολιτών του νομού.
Η συμμετοχή είναι το κλειδί της επιτυχίας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες, τις φίλες και τους φίλους που στάθηκαν δίπλα μας σε αυτόν τον αγώνα.
Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τους υποψήφιους νομαρχιακούς συμβούλους του συνδυασμού μας, για τον αγώνα που δώσαμε με συλλογικότητα και κοινή δράση.
Ανεξάρτητα από το αν καταφέρουν να είναι ή όχι στο νέο Νομαρχιακό Συμβούλιο, παραμένουν συνεργάτες στον κοινό αγώνα, σε αυτή τη νέα πορεία. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους επικεφαλής των άλλων παρατάξεων για το ήπιο κλίμα και τον πολιτισμένο προεκλογικό αγώνα που όλοι δώσαμε.
Με μεγάλη χαρά θα συνεργαστώ με όλους τους νέους συναδέλφους, που ο λαός τους τίμησε με τ ψήφο του και τους έστειλε στο νομαρχιακό συμβούλιο. Θέλω να τονίσω για μια ακόμη φορά ότι για μας αντίπαλος είναι μόνο τα προβλήματα του νομού μας κι έχουμε χρέος όλοι από τη θέση που μας έχει τάξει ο λαός να συνεργαστούμε για την επίλυσή τους.
Θα είμαι Νομάρχης όλων των πολιτών χωρίς διακρίσεις, χωρίς διαχωρισμούς, χωρίς συμβιβασμούς. Καλώ όλους τους πολίτες του νομού Ηρακλείου να συμμετάσχουν ενεργά στη νέα πορεία που χαράζουμε, κάνοντας το μέλλον του νομού δική τους υπόθεση.
Από αύριο ξεκινάμε τη νέα πορεία, με πολύ δουλειά. Θέλουμε στο τέλος της τετραετίας οι πολίτες να έχουν νοιώσει ότι ανοίξαμε μια νέα σελίδα για τον τόπο, διευρύνοντας το θεσμό της νομαρχιακής αυτοδιοίκησης και δημιουργώντας μια νομαρχία ανοιχτή στους πολίτες, με αποτελεσματικότητα στις παρεμβάσεις της.
Η μεγάλη νίκη, η εμπιστοσύνη που μου δείξατε, με δεσμεύει για να δώσω όλες τις δυνάμεις μου, διατηρώντας το ήθος και τις αξίες που διδάχτηκα από την οικογένειά μου.
Ήθος και αξίες που υπηρέτησα και υπηρετώ μέχρι σήμερα από όποιο πόστο με εμπιστεύτηκαν οι πολίτες. Δεσμεύομαι ότι θα υπηρετώ τις ίδιες αξίες και από το νέο μου ρόλο, της Νομάρχη Ηρακλείου, χωρίς να ξεχνώ την αφετηρία μου.

Σας ευχαριστώ και πάλι.

Βαγγελιώ Σχοιναράκη – Ηλιάκη

Print Friendly, PDF & Email

Από manos