Μανόλης Μαστοράκη

Γεραπετρίτικη Ενότητα

Την Τρίτη 22/8/06, στα Γραφεία του Τ.Ο.Ε.Β. Ιεράπετρας, ο Πρόεδρος Ματθαίος Πατεράκης και το Δ.Σ. του Οργανισμού δέχτηκαν τον υποψήφιο Δήμαρχο Μανώλη Μαστοράκη, ανταποκρινόμενοι στο αίτημά του για ενημερωτική συνάντηση.
Η συζήτηση κάλυψε όλα τα θέματα που έχουν σχέση με τη λειτουργία του ΤΟΕΒ, τα προβλήματα, τις δυνατότητες και τις προοπτικές του.

Έμφαση δόθηκε στην οικονομική και ταμειακή κατάσταση του Οργανισμού, στις διαδικασίες χρηματοδότησης έργων άμεσης ανάγκης και στο ξεπέρασμα γραφειοκρατικών και άλλων αντιλήψεων και αντιδράσεων που είναι εμπόδια στην πορεία του.
Συζητήθηκε, επίσης, ο τρόπος και η χρησιμότητα συνεργασίας του με το Δήμο για την ορθολογικότερη εκμετάλλευση και διαχείριση του υδατικού μας δυναμικού, με γνώμονα την ανάγκη και τη θέληση των αγροτών μας της κάθε περιοχής.
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΤΟΕΒ συμφώνησαν με τον υποψήφιο Δήμαρχο πως, σε κάθε κίνηση που έχει σχέση με την Αγροτική Ιεράπετρα, θα πρέπει να λαμβάνεται πάντα υπόψη η αναπτυξιακή διάσταση του Οργανισμού και ο σημασία του στην εξέλιξη της Οικονομίας του Τόπου.
Print Friendly, PDF & Email

Από manos