Για ένα δήμο με κοινωνικό πρόσωπο
Μαρίζα Λαμπράκη

Ονομάζομαι Λαμπράκη Μαρία (Μαρίζα), κατάγομαι από την Μίλατο και ζω με την οικογένεια μου στις Βρύσες του Δήμου Αγ. Νικολάου. Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω από το Γενικό Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου όπου υπηρετώ ως Προϊσταμένη στο τμήμα των ΤΕΙ-ΤΕΠ . Εργάζομαι  στο Δημόσιο σύστημα υγείας από το 1997 στο  Βενιζέλειο και το  ΓΝΑΝ.

Σε σχέση με την νοσηλευτική έχω την εμπειρία, την διαχείριση, την προσέγγιση και την διεκπεραίωση  των ασθενών σε καίρια τμήματα του νοσοκομείου όπως Μ.Ε.Θ, Μονάδα Εμφραγμάτων, Μ.Τ.Ν, Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, Αιμοδοσία, Ψυχιατρικό τμήμα.  

Κατά την διάρκεια της υπηρεσίας μου έχω διεκπεραιώσει πλείστα διοικητικά ζητήματα που αφορούν την Γραμματεία του Συμβουλίου  Κρίσεων – Προσλήψεων Ειδικευμένων Ιατρών ΕΣΥ, και το Δ.Ι.Ε.Κ Νοσηλευτικής του  ΓΝΑΝ από  όπου και απόκτησα εκπαιδευτικές δεξιότητες τις οποίες ενίσχυσα με προγράμματα συνεχιζόμενης εκπαίδευσης καθώς είμαι απόφοιτος της Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης.  Επίσης  διαθέτω μεταπτυχιακό στην Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας της Ιατρικής του Πανεπιστημίου Κρήτης και μεταπτυχιακό στην Βιοηθική του τμήματος Φιλοσοφικών και Κοινωνικών  Σπουδών του  Πανεπιστημίου Κρήτης.

Λαμβάνω μέρος σε πολλούς συλλόγους με εθελοντική δράση και έχω εκλεγεί ως μέλος του Δ.Σ  του Σύλλογο Εργαζομένων του ΓΝΑΝ έως το 2017 ενώ σήμερα είμαι αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ του Γ.Ν Λασιθίου.

Με την συμμετοχή μου στην πρωτοβάθμια προαγωγή υγείας της 7ης ΥΠΕ Κρήτης ως αναπληρώτρια συντονίστρια από το 2016, στηρίζω την πρόληψη, μέσα από την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση μαθητών,  εκπαιδευτικών και γονέων  σε καίρια ζητήματα υγείας.

Λαμβάνω ενεργά μέρος στην ερευνητική ομάδα του Α.Τ.Ε.Ι Κρήτης, στα πλαίσια της οποίας έχω εκπονήσει πρωτότυπες ερευνητικές εργασίες.

 Όλα αυτά τα χρόνια έχω οργανώσει και διεκπεραιώσει επιστημονικά συνέδρια και ημερίδες σε διεθνές και τοπικό επίπεδο σε διάφορα θέματα που αφορούν την ποιότητα των υπηρεσιών υγείας,  την  ποιότητα ζωής,  κ.α. 

Η απόφαση μου να συμπορευτώ με την Δημοτική παράταξη «ΑλλάΖουμε τον Δήμο»  και υποψήφιο Δήμαρχο τον Νίκο Κοκκίνη ήταν μια απόλυτα συνειδητή επιλογή γιατί είναι απαραίτητο να αλλάξει ο τρόπος σχεδιασμού και πρακτικής,  να αλλάξουν οι διαδικασίες και οι λειτουργίες του Δήμου,   ώστε να αναβαθμιστεί η ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας.

Με έμφαση στις παρεμβάσεις πρόληψης και ενημέρωσης των  πολιτών, με όραμα και σημείο αναφοράς την ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ και την ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ του Δήμου μας.

Για ένα δήμο με κοινωνικό πρόσωπο

Ενδιαφερόμαστε για ένα ΔΗΜΟ με  κοινωνικό πρόσωπο  που θα αναγνωρίζει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Δημότες του και θα έχει ως γνώμονα την  φροντίδα και την επίλυση των προβλημάτων τους.

Η ανακούφιση των ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΕΥΑΛΩΤΩΝ  είναι απόλυτη προτεραιότητα μιας σύγχρονης αυτοδιοίκησης που πράττει με ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ και ΟΡΑΜΑ.

Με αυτές τις βασικές αρχές ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ  ΑΥΡΙΑΝΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.

Μόνο ΜΑΖΙ και μέσα από ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ μπορούμε να αλλάξουμε και να πάμε μπροστά τον Δήμο μας και θα τα καταφέρουμε ΜΑΖΙ.

Μπορούμε να αλλάξουμε πορεία στον Δήμο που νοιαζόμαστε και αγαπάμε γιατί αξίζει πραγματικά πολλά και ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΟΛΩΝ ΜΑΣ να τα αποκτήσει.

 «ΑλλάΖουμε τον Δήμο» μαζί με τον ΝΙΚΟ ΚΟΚΚΙΝΗ και ΣΑΣ θέλουμε δίπλα μας.

                                                                               Με τιμή

Λαμπράκη Μαρία (Μαρίζα)

Υπ.  Δημοτική σύμβουλος με την παράταξη  «ΑλλάΖουμε  τον Δήμο»

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos