υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου
υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου

Με το τέλος της προεκλογικής περιόδου, ο συνδυασμός μας «ΚΡΗΤΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» με υποψήφιο Περιφερειάρχη το Σεραφείμ Τσόκα, τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου Ζερβάκη Γιώργο και τους εκλεκτούς υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους Βολυράκη Μανώλη, Δελημπαλταδάκη Γιώργο, Ζουραράκη Ειρήνη, Καροφυλάκη Γιώργο, Κλώντζα Μιχάλη, Κορνάρο Στάθη, Κουνενάκη  Κωστή, Ορφανάκη Ελευθερία και Πλακάκη Νατάσσα, ολοκλήρωσε με αίσθημα ευθύνης, σεβασμού και αξιοπρέπειας τις επαφές και την ενημέρωση με όλους σχεδόν τους κατοίκους του Νομού μας. Από το Σίσσι μέχρι τη Ζάκρο και από την Ιεράπετρα μέχρι το Οροπέδιο, όλη η ομάδα μας με τη συνδρομή αγαπητών φίλων, διασχίσαμε αρκετές φορές όλο το εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο του Νομού.

Οι εικόνες και τα συμπεράσματα πολλά, με κυρίαρχη και καθολική διαπίστωση τη συνεχιζόμενη υποβάθμιση και το επιδεινούμενο αναπτυξιακό έλλειμμα του Νομού. Η απαράδεκτη κατάσταση του οδικού δικτύου, η εγκατάλειψη των υποδομών και η απαξίωση των δομών αποτυπώνουν δυστυχώς τη σημερινή κατάσταση που επικρατεί στον τόπο μας. Είναι καιρός όλοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας για να πάψει επιτέλους το Λασίθι να αποτελεί τον αδύναμο κρίκο και το φτωχό συγγενή της Κρήτης.

Ο συγκριτισμός πρέπει να γίνει πράξη με έργα και πρωτοβουλίες και όχι με υποσχέσεις, σχεδιασμούς επί χάρτου και μεγάλα λόγια.

Η πρωτοπορία του Νομού στον τουρισμό, τα αγροτικά προϊόντα και τον πολιτισμό είναι για μας το εφαλτήριο για την επόμενη μέρα.

Οι δικαιολογίες  τελείωσαν, η υπομονή μας εξαντλήθηκε. Ο παραγκωνισμός δε μας ταιριάζει,  η  υποβάθμιση δε μας αξίζει. Όλοι μαζί να πούμε ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.

Με ανεξάρτητους και καθαρούς ανθρώπους, δοκιμασμένους, καταξιωμένους και ικανούς, θα παραμερίσουμε δογματικές αντιλήψεις και διχαστικές πρακτικές και θα προτάξουμε όλοι μαζί την υπηρεσία στον τόπο και την προσφορά στον άνθρωπο.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους πολίτες του Νομού Λασιθίου για την συμμετοχή και την  συμβολή τους στις ουσιαστικές συζητήσεις που είχαμε και την ανάδειξη περεταίρω των προβλημάτων του Νομού μας . Ο ενεργός  ρόλος  του καθενός ξεχωριστά και τελικά όλων μαζί είναι καθοριστικός για το μέλλον  του τόπου μας .

Γιατί για εμάς προτεραιότητα είναι ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ . Και όλοι μαζί ΜΠΟΡΟΥΜΕ να αγωνιστούμε  και να  δημιουργήσουμε  ένα καλύτερο αύριο  για το Λασίθι που αγαπάμε και την Κρήτη που ονειρευόμαστε!

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos