Δημοτική ΑναγέννησηΗ ανοχή έχει και τα όρια της. Σήμερα, συνεργείο της ΔΕΥΑΝ, απροειδοποίητα και παράνομα έκλεισε την πρόσβαση σε νόμιμη και ιδιόκτητη ιδιωτική οδό του συντονιστή του Εκλογικού Κέντρου μς. Αφήρεσε τις σχετικές σημάνσεις και κατέστησε αδύνατη τη λειτουργία της επιχείρησης που αυτή η οδός εξυπηρετούσε. Αποτέλεσμα, η σοβαρή οικονομική ζημία μέχρι την διευθέτηση του θέματος.

Συνεχίζουν απροκάλυπτα να τρομοκρατούν πολίτες, να διασπείρουν ψεύδη και να αυτοαποκαλούνται «δημοκρατικές δυνάμεις». Αυτή τη συμπεριφορά επεφύλαξαν και στους άλλους συνδυασμούς. Αυτή συνεχίζουν και σήμερα.

Πρόσθετη απόδειξη των ψευδών τους, η έκτακτη συνεδρίαση της διακομματικής επιτροπής σήμερα το πρωί που είχε σαν αποτέλεσμ – μετά από σχετικό έλεγχο – το ξήλωμα μεγάλου αριθμού παράνομων ταμπλό του «Σύγχρονου Δήμου».

Αλλά και με το θέμα της παράνομης τοποθέτησης το προηγούμενο Σάββατο ταμπλό έξω από τα εκλογικά τμήματα, πληροφορηθήκαμε δια στόματος δημάρχου ότι ο λόγος για τον οποίο δεν αφαιρέθηκαν, ήταν ότι οι υπάλληλοι του δήμου απειλήθηκαν!

Παρά τη σφοδρή επίθεση του «Σύγχρονου Δήμου», διάψευση δεν υπήρξε για τα αναφερόμενα στο χθεσινό δημοσίευμα. Προφανώς, γιατί είναι αληθή.

Σπίλωση του κ. Κουνενάκη δν υπάρχει, όπως διατείνονται. Αν συνεχίσουν να επιμένουν, τότε να μας πουν συγκεκριμένα, ποια τα ψεύδη και ποιες οι συκοφαντίες. Αοριστολογίες, τέλος.
Οι όποιες διαμαρτυρίες, στοχεύουν να αποπροσανατολίσουν από τα πραγματικά γεγονότα.
Και ναι, πιστεύουμε και επιδιώκουμε το ήπιο κλίμα, αλλά αν ο κ. Κουνενάκης έχει χάσει την ψυχραιμία του, τότε σας βρεθεί κάποιος να το συγκρατήσει.
Θα το επαναλάβουμε. Δυστυχώς για τον κ. Κουνενάκη, οι ασφαλέστερες συγκρίσεις, γίνονται με τις πράξεις ης πολιτικής του διαδρομής και όχι με ανέξοδες υποσχέσεις και δικαιολογίες. Και είναι γνωστές…
Αυτό το ύφος, ήθος και την διαδρομή του κάθε υποψηφίου, θα κρίνουν οι πολίτες την Κυριακή.

Αυτή την Κυριακή ψηφίζουμε Δήμαρχο, έμπειρο, ικανό να διοικήσει τον δήμο, διεκδικητικό, αποτελεσματικό. Ψηφίζουμε με γνώμονα το συμφέρον του τόπου μας. Χωρίς κομματικές δεσμεύσεις, αποφασίζουμε για το μέλλον μας. Ψηφίζουμε Κωστή Τσουκάκη.

Από το Γραφείο Τύπου του συνδυασμού

www.dhman.gr

Print Friendly, PDF & Email

Από manos