Δημοτική Αναγέννηση Με προσωπική του επιστολή προς τους δημότες, που διανέμουν στελέχη του «Σύγχρονου Δήμου», ο κ. Κουνενάκης ως υπογράφων, αυτκολακεύεται και αυτοχαρακτηρίζεται, «έμπειρος, ικανός, διεκδικητικός, προοδευτικός, τολμηρός, εκφραστής της δημοκρατικής – συμμετοχικής λειτουργίας του δήμου(!), αποφασισμένος, με δυνατότητες, κ.α.».

 
Κλείνει δε η επιστολή, δηλώνοντας ότι είναι «αυτός που εμπιστευόμαστε»(!).
 
Παρέλειψε να αυτοχαρακτηριστεί και «μετριόφρων».
 
Κρίμα που οι πολίτες είχαν άλλη άποψη την προηγούμενη Κυριακή και η ψήφος τους πήγε «χαμένη». Κρίμα που τα πολιτικά μηνύματα που παραπάνω αναφέρει ότι έλαβε, ξεχάστηκαν μέχρι να τελειώσει την επιστολή του…
 
Κρίμα που παρά τα λεγόμενα του, δεν φαίνεται να σέβεται τη νοημοσύνη των πολιτών. Δυστυχώς γιΆ αυτόν, οι ασφαλέστερες συγκρίσεις γίνονται με τις πράξεις της πολιτικής του διαδρομής και όχι με αυτοχαρακτηρισμούς και ανέξοδες υποσχέσεις.
 
Από νομάρχης της «επαράτου», βρέθηκε υποψήφιος δμαρχος και αμέσως μετά πολέμιος του ΠΑΣΟΚ για 12 ακόμα χρόνια, μέχρι να ξαναπάρει το χρίσμα του.
 
Ακόμα και τώρα, ένας έλεγχος των αποτελεσμάτων στον δήμο, μπορεί να δείξει τι στήριξαν ο κ. Κουνενάκης και οι σύντροφοι του στις νομαριακές εκλογές. Η κρίση και η απόφαση για την επόμενη Κυριακή, βρίσκεται στους πολίτες.
 
Δημοτική Αναγέννηση
Υποψήφιος Δήμαρχος
Κωνσταντίνος Τσουκάκης
 
Από το Γραφείο Τύπου
Print Friendly, PDF & Email

Από manos