Δημοτική ΑναγέννησηΟ υποψήφιος Δήμαρχος Κωνσταντίνος Τσουκάκης συνοδευόμενος από μέλη του συνδυασμού «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» επισκέφθηκαν το Βρουχά, όπου είχαν συνάντηση με το Τοπικό Συμβούλιο.
Επισημάνθηκε από τους εκπροσώπους της τοπικής κοινωνίας ο προβληματισμός τους εξαιτίας της απαγόρευσης δόμησης που επιβάλλεται από την Αρχαιολογική Υπηρεσία στη ζώνη κατά μήκος της κορυφογραμμή, που είναι σε οπτική επαφή από τη Σπιναλόγκα.

Επίσης ζητήθηκε, η κατασκευή αποχέτευσης με επέκταση του δικτύου από την Ελούντα στην Πλάκα, η βελτίωση της καθαριότητας, η προώθηση του πολεοδομικού σχεδίου που βρίσκεται στη βΆ φάση και η κατασκευή παρακαμπτηρίου δρόμου από τον συνοικισμό.
Θεωρούν αναγκαία, την ανόρυξη και νέων γεωτρήσεων καθώς και την ασφαλτόστρωση του δρόμου που οδηγεί στην παραλιακή ζώνη «Αυλάκι». Τέθηκε γενικότερα το πρόβλημα με τις ελλείψεις σε διανοίξεις και τσιμεντοστρώσεις αγροτικών δρόμων, επίσης ζητείται επέκταση του δημοτικού φωτισμού, α γίνουν αναπλάσεις στον Βρουχά, να αγοραστούν οικόπεδα για να διαμορφωθούν ως χώροι στάθμευσης και να βελτιωθεί η συγκοινωνία, είτε με πύκνωση τω δρομολογίων του ΚΤΕΛ είτε με την αγορά δημοτικού λεωφορείου το οποίο θα βοηθήσει προς την κατεύθυνση αυτή.
Ο κ. Κ. Τσουκάκης, διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους της τοπικής κοινωνίας του Βρουχά, ότι η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ έχει ως προγραμματική αρχή της, τη στήριξη των Δημοτικών Διαμερισμάτων, την ενθάρρυνση και ενίσχυση των δημοτών που διαμένουν εκεί, να συνεχίζουν να ζουν και να δημιουργούν στον τόπο τους. Τόνισε ότι ως δημοτική αρχή, η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ θα σέβεται στις αποφάσεις των Τοπικών Συμβουλίων, τα οποία θα κληθούν και από κοινού με το Δημοτικό Συμβούλιο και τις δημοτικές Υπηρεσίες θα σχεδιάσουν την επόμενη μέρα, για το επιχειρησιακό σχέδιο της νέας δημοτικής περιόδου, που θα δώσει νέα, δυναμική ώθηση ώστε όλοι μαζί να πετύχουμε το άλμα προς τα εμπρός. Κάθε τόπος, διαθέτει ιδιαίτερες δυνάμεις και ειδικούς πόρους, που χαρακτηρίζουν την ιδιαίτερη φυσιογνωμία και δυναμική του και τα χαρακτηριστικά αυτά η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ έχει σκοπό να αξιοποιήσει με τη συνεργασία τη τοπικής κοινωνίας, προς όφελος των κατοίκων του κάθε Διαμερίσματος κατ΄αρχήν και του Δήμου συνολικά.
Print Friendly, PDF & Email

Από manos