Από τους αγώνες IMS 600

Ιστιοπλοϊκό

Με την ανάγκη στήριξης της αθλητικής δραστηριότητας του Ναυτικού Ομίλου Αγίου Νικολάου (ΝΟΑΝ) και την ηθική και υλική υποστήριξη των αθλητών του Σωματείου, οι οποίοι διακρίνονται σε μεγάλες αθλητικές συναντήσεις, συμφώνησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Κωνασταντίνος Τσουκάκης με τη διοίκηση του ΝΟΑΝ, με μέλη της οποίας είχε συνάντηση.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού “ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ” ενημερώθηκε για τη λειτουργία του Ναυτικού Ομίλου, τη δραστηριότητα, τις επιτυχίες των αθλητών του καθώς και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, με πρωταρχικό την μη επαρκή οικονομική στήριξή του. Το γεγονός που δυσχεραίνει τις μετακινήσεις των αθλητών για να συμμετάσχουν σε αγώνες, ακόμη κι εκείνων που έχουν σημαντικές διακρίσεις στο ενεργητικό τους αι υπόσχονται πολλά στον υγρό στίβο, τιμώντας την πόλη με τις επιδόσεις τους αυτές.
Ο κ. Τσουκάκης συφώνησε, ότι οι αθλητές του ΝΟΑΝ που διακρίνονται σε μεγάλους αγώνες θα πρέπει να επιβραβεύονται από το Δήμο Αγίου Νικολάου, όχι μόνο γιατί αποτελεί ηθική υπχρέωση της πόλης προς εκείνους, αλλά επιπλέον διότι θα λειτουργήσει ως ενθάρρυνση και κίνητρο για να επιτύχουν ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις μελλοντικά.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος συμφώνησε επίσης με την ανάγκη κατασκευής πεζοδρομίου στην οδό Αναπαύσεως που οηγεί ως το Κολυμβητήριο, αφού ο δρόμος έχει μεγάλη κίνηση οχημάτων αλλά και πεζών, των αθλητών του ΝΟΑΝ αλλά και τουριστών, ιδιαίτερα τη θερινή περίοδο, και η έλλειψή του εγκυμονεί κινδύνους πρόκλησης ατυχημάτων και λόγω ελλιπούς φωτισμού τις βραδυνές ώρες,. Επίσης ο χώρος του πάκινγκ δίπλα στο Κολυμβητήριο πλυμμηρίζει όταν βρέχει και χρειάζεται αποστράγγιση. Θα εξεταστεί επίσης η δυνατότητα διαπλάτυνσης της οδού Αναπαύσεως προς την πλευρά του Δημοτικού Σταδίου.
Οι εκπρόσωποι της διοίκησης του ΝΟΑΝ επεσήμαναν στον επικεφαλής της “Δημοτικής Αναγέννησης” ότι δεν έχει προβλεφθεί η κατασκευή βοηθητικής (προπονητικής) πισίνας στο “Κλειστό Κολυμβητήριο”, η κατασκευή του οποίου αναμένεται ότι θα δημοπρατηθεί σύντομα, στην Αμμούδα. Ο κ. Κων. Τσουκάκης τόνισε ότι ο ΝΟΑΝ ως ένα από τα αρχαιότερα αθλητικά σωματεί του Αγίου Νικολάου, πρέπει να στηριχθεί με κάθε τρόπο. Επεσήμανε ότι οι διακρινόμενοι αθλητές θα πρέπει με την οικονομική στήριξη του Δήμου, να βοηθούνται από τον ΝΟΑΝ να μετακινούνται για να συμμετάσχουν σε αγώνες χωρίς να χρειάζεται στο εξής να επιβαρύνονται και οι ίδιοι με μέρος της δαπάνης της μετακίνησής τους.
 
Τέλος ο υποψήφιος Δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι στο νέο Δ.Σ. του Οργανισμού Νεολαίας και Αθλησης του Δήμου Αγίου Νικολάου θα τοποθετήσει και ένα μέλος από τη διοίκηση του ΝΟΑΝ.
 
Δελτίο Τύπου του Συνδυασμού. 

Print Friendly, PDF & Email

Από manos