Δημήτρης Κουνενάκης Για ελάχιστους ψήφους δεν πήραμε το 42 % και έτσι η επόμενη Κυριακή θα αναδείξει τη νέα Δημοτική αρχή. Ευχαριστούμε όλους εσάς που με τη ψήφο σας μας αναδείξατε πώτο συνδυασμό έστω και με λίγους ψήφους διαφορά. Με προσοχή εκτιμούμε και το μήνυμα που έστειλαν αρκετοί συμπολίτες που δεν μας στήριξαν ή προτίμησαν το λευκό ή το άκυρο.

 
Αξιολογούμε επίσης τα σημαντικά ποσοστά που πήραν οι άλλοι συνδυασμοί και το μήνυμα που περιέχουν. Ιδιαιτέρως στεκόμαστε στο ποσοστό των συμπολιτών της περιοχής της Ελούντας και του συνδυασμού του κ Χατζηδάκη. Το επόμενο συμβούλιο πρέπει να εκφράζει με τη στάση του και τις αποφάσεις του αυτό τον πλουραλισμό.
 
Την επόμενη Κυριακή θα κληθούμε να εκλέξουμε τη νέα Δημοτική Αρχή. Πιστεύουμε πως διαθέτουμε την εμπειρία, τις ιδέες, το συνδυασμό, τη μαχητικότητα και τη δυνατότητα για συνθέσεις για ένα αποτελεσματικό Δημοτικό Συμβούλιο που να μπορεί να διαχειριστεί την καθημερινότητα αλλά και τα όνειρα και τις ελπίδες μας.
 
Σας καλούμε να δώσετε τη μάχη μαζί μας, ξεπερνώντας ίσως και διαφωνίες και πικρίες, προτάσσοντας το συμφέρον της πόλης και της κοινωνίας και το μικρό προβάδισμα να το μετατρέψετε σε μεγάλη νίκη.
 
Δημήτρης Κουνενάκης
Υποψήφιος Δήμαρχος Αγίου Νικολάου
Print Friendly, PDF & Email

Από manos