Δικαίωμα στην Πόλη, δυο μέρες μόνο

Μόνο δυο ημέρες έμειναν πριν τις εκλογές και οι αντίπαλοι συνδυασμοί κάνουν αισθητή την απουσία τους από τον δημόσιο διάλογο. Δεν συμμετέχουν σε προγραμματισμένα debate, απαντούν αόριστα (δείτε Ανατολή) ή δεν απαντούν στις ερωτήσεις των εφημερίδων (δείτε neakriti), αρνούμενοι να εκφράσουν ποιο είναι το πραγματικό σχέδιό τους στο να αλλάξουν το Δήμο. Άραγε δεν έχουν εμπιστοσύνη στις δυνάμεις τους και φοβούνται πως αν πουν τα σχέδια τους η εκλογική αποτυχία θα είναι ξεκάθαρη ή άλλαξαν ήδη Δήμο;

Την ίδια στιγμή  επιστρατεύοντας γνωστά παλαιοκομματικά επικοινωνιακά τρικ, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να αναχαιτίσουν το κοινωνικό  ρεύμα, που έχει αντιληφθεί τις παπατζίδικες τακτικές,  προκλητικά πανηγυρίζουν για την, τάχα,  νίκη τους… όχι μόνο αγνοώντας τη βούληση των δημοτών αλλά και καταδεικνύοντας  την πλήρη έλλειψη σεβασμού προς τις θεσμικές δημοκρατικές διαδικασίες του πολιτεύματος μας και την ελεύθερη βούληση των δημοτών.

Η κοινωνία του δήμου Αγ. Νικολάου θα απαντήσει στις κάλπες!

Είμαστε εδώ, ζούμε εδώ και είναι ξεκάθαρο πως όποια κι αν είναι η επιθυμία των πολιτών θα είμαστε εδώ, από την τοπική κοινωνία και για την κοινωνία! Η Κυριακή των εκλογών είναι η γιορτή της Δημοκρατίας!!! 

ΜΑΖΙ συνεχίζουμε!!!

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos