Δικαίωμα στη Πόλη, εγκαίνια του εκλογικού κέντρου
ο αγιασμός κατά τα εγκαίνια

Στην προσπάθεια της δημοτικής αρχής, για την εξωστρέφεια του τόπου συνολικά, επικεντρώθηκε στην ομιλία που πραγματοποίησε κατά την διάρκεια των εγκαινίων του Εκλογικού Κέντρου του συνδυασμού “Δικαίωμα στην πόλη”, ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου και υποψήφιος στις επικείμενες δημοτικές εκλογές κ. Αντώνης Ζερβός.

Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο κ. Ζερβός κάλεσε τους συνεργάτες του να κρατήσουν χαμηλούς τόνους, αφού στόχος όπως εξήγησε είναι να καταφέρουμε να συνεχίσουμε και να ολοκληρώσουμε το έργο που έχουμε ξεκινήσει.

Συγκεκριμένα όπως ανέφερε:

«Καλούμαστε να συνεχίσουμε την προσπάθεια που ξεκίνησε πριν πέντε χρόνια. Μια προσπάθεια που ως στόχο έχει να ξανακάνει τον δήμο πρωτεύουσα πόλη. Μια δημοτική Αρχή που να σέβεται τους πολίτες και να αντιμετωπίζει ισότιμα όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του δήμου, να είναι ανοικτή στις προκλήσεις, ώστε να αποκτήσουμε το κύρος που κάποτε είχε το Μεραμπέλλο. Προσπαθήσαμε όλο αυτό τον καιρό μέσα από τις ιδιαίτερες δυσκολίες που υπήρχαν σε όλη την χώρα, και καταφέραμε να βγάλουμε το όνομα του δήμου έξω από τα όρια του νομού και της Κρήτης! Προφανώς μένουν πολλά ακόμα να γίνουν. Μάχες δώσαμε πολλές τις περισσότερες τις κερδίσαμε, αλλά μένει να κερδίσουμε τον πόλεμο. Ελπίζουμε ότι με την συμπαράσταση όλων, με την ψήφο των συνδημοτών θα μας δοθεί η ευκαιρία να πετύχουμε τους στόχους που από κοινού έχουμε θέσει».

Ο κ. Ζερβός, ευχήθηκε καλόν αγώνα, ενώ κάλεσε του συνεργάτες του να κρατήσουν χαμηλούς τόνους, αφού στόχος όλων θα πρέπει να είναι μέσα από την δουλειά να συνεχίσουμε αυτό που ξεκινήσαμε.

Τέλος αναφερόμενος στον συνδυασμό «Δικαίωμα στην πόλη», δήλωσε, ότι είναι ανανεωμένος σε μεγάλο ποσοστό, αφού κατάφερε να φέρει κοντά νέους ανθρώπους, ώστε να δημιουργηθεί η επόμενη γενιά της δημοτικής αρχής της πόλης.

Να σημειώσουμε ότι, τον αγιασμό των εγκαινίων τέλεσε ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Πέτρας & Χερρονήσου Τίτος Ταμπακάκης, ενώ όπως έγινε γνωστό την Κυριακή 21 Απριλίου, στις 11:30 το πρωί στο κινηματοθέατρο ΡΕΞ, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση των αρχών του συνδυασμού.»

Μαζί συνεχίζουμε!!!

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos