Δικαίωμα στην πόλη, συνάντηση με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους
Γιάννης Μαρίνος, Θωμάς Χαριτάκης, Αντώνης Μαυρής, Μανόλης Λεμπίδης, Μιχάλης Πετσαλάκης, Αντώνης Ζερβός

Η πρώτη συνάντηση του Δημάρχου Αγίου Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβού, με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που ήδη ανακοίνωσαν την υποψηφιότητα τους – μέσω του τοπικού τύπου – στον συνδυασμό : “Δικαίωμα στην πόλη” , πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι (5/3) στον Δήμο.

Κατά τη διάρκεια της ολιγόωρης συνάντησης, αντηλλάγησαν απόψεις σχετικά με τον καλύτερο δυνατό συντονισμό των δράσεων της παράταξης, ενώ επιχειρήθηκε ένας σύντομος απολογισμός των πεπραγμένων της δημοτικής αρχής.

Στην παραπάνω συνάντηση συμμετείχαν οι κ.κ. Γιάννης Μαρίνος, Θωμάς Χαριτάκης, Αντώνης Μαυρής, Μανόλης Λεμπίδης και Μιχάλης Πετσαλάκης.

Ο κ. Ζερβός, προέτρεψε τους υποψηφίους, να δώσουν έναν έντιμο εκλογικό αγώνα, καθαρό, με επιχειρήματα και θέσεις, χωρίς προσωπικές αντιπαραθέσεις, στα πλαίσια του πολιτικού πολιτισμού που ο συνδυασμός “Δικαίωμα στην πόλη” προτάσσει».

Oι συναντήσεις με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που έχουν ήδη εκλεγεί, ή για πρώτη φορά λαμβάνουν μέρος στις αυτοδιοικητικές εκλογές  θα συνεχιστούν και το επόμενο χρονικό διάστημα, μέχρι την επίσημη ανακοίνωση όλων των στελεχών του συνδυασμού

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos