Δικαίωμα στην Πόλη, υποψήφιοι Ελούντας
Δικαίωμα στην Πόλη, υποψήφιοι Ελούντας

Η διάθεση για προσφορά, η αυτοδιοικητική εμπειρία, η γνώση και η ανανέωση αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά του ψηφοδελτίου της Δημοτικής Κοινότητας Ελούντας, που συγκροτήθηκε από τον συνδυασμό «Δικαίωμα στην πόλη» με επικεφαλής τον Αντώνη Ζερβό.

Ο συνδυασμός, στο εν λόγω δημοτικό διαμέρισμα, απαρτίζεται από πολίτες με άποψη και προτάσεις, όρεξη για δουλειά και όραμα. Με θέληση και αγάπη για τον τόπο. Ανθρώπους για τους οποίους η αυτοδιοίκηση αποτελεί πεδίο προσφοράς και δημιουργίας.

Νέοι με ευρείες προσλαμβάνουσες, που επιθυμούν να συνεργαστούν και να προσφέρουν, πλαισιώνονται από πολίτες με εμπειρία σημαντική που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και  υποστηρίζουν την προσπάθεια αυτή.

Παρακάτω παρουσιάζονται άνθρωποι του τόπου μας που αντικατοπτρίζουν αυτή την προσέγγιση.

  1. Δρακωνάκης Ιωάννης, ελεύθερος επαγγελματίας.

«Ως πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ελούντας, έχοντας ενεργή συμμετοχή σε όλα τα ζητήματα που απασχόλησαν την ευρύτερη περιοχή, θεωρώ ότι η συνδρομή της δημοτικής αρχής ήταν καταλυτική, στο να δρομολογηθούν τόσο παρεμβάσεις που σχετίζονται με την καθημερινότητα των πολιτών, όσο και αναπτυξιακά έργα που θα δώσουν μια πραγματική ώθηση στην Ελούντα. Παρά τις δυσκολίες που προέκυψαν το διάστημα που διέρρευσε, εκφράζουμε την πεποίθηση ότι την επόμενη δημοτική περίοδο, η Ελούντα θα αποκτήσει την εικόνα αυτή που δικαιούται και αξίζει να έχει.»

  • Κοκολάκη Μαρία, ιδιωτική υπάλληλος – ελεύθερος επαγγελματίας.

«Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο που έχει ήδη συγκροτηθεί, αποδεικνύει το ενδιαφέρον και την αγάπη μου για τον τόπο. Βάζουμε στόχους, παίρνουμε το βήμα από το σήμερα και επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε , ένα καλύτερο αύριο για την περιοχή μας και τον δήμο συνολικά.»

  • Κρητσωτάκη – Δρακωνάκη Ιωάννα, εκπαιδευτικός – ξενοδοχουπάλληλος.

«Ως υποψήφια συμμετέχω στον συνδυασμό «Δικαίωμα στην πόλη», με επικεφαλής τον κ. Αντώνη Ζερβό. Ένα συνδυασμό που υπάρχει συμπόρευση παλιάς και νέας γενιάς. Η εμπειρία και οι φρέσκιες ιδέες, η γνώση με τ’ όραμα. Έχουμε νέες ιδέες, προτάσεις και στόχευση για τον δήμο μας, την νέα περίοδο που ξεκινά. Γιατί ο Δήμος είναι οι άνθρωποι του!»

  • Ματθαιάκης Αντώνιος, πολιτικός μηχανικός – τεχνολόγος.

«Έχοντας επί σειρά ετών δραστηριοποιηθεί στον χώρο του αθλητισμού, στον χώρο του Πολιτισμού (Προδευτικός Σύλλογος Ελούντας) και έχοντας αναπτύξει κοινωνική δράση (Ερυθρός Σταυρός – Σαμαρείτες), θεωρώ ότι με την συνδρομή του Δημάρχου Αγίου Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβού, αλλά και όλων των παλαιών και νέων ανθρώπων που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού Δικαίωμα στην πόλη, θα μπορέσουμε την επόμενη δημοτική περίοδο να κάνουμε πράξη, όλα όσα έχουμε στοχεύσει και οραματιστεί για τον τόπο που αγαπάμε, την Ελούντα. Για τον Δήμο Αγίου Νικολάου, που αξίζει να πάει ακόμα ψηλότερα.» 

  • Μαυρικάκης Κωνσταντίνος, ελεύθερος επαγγελματίας.

«Αν και εκλεγμένος τοπικός σύμβουλος την παρούσα δημοτική περίοδο, θεωρώ ότι ο χρόνος που είχε στην διάθεση της η παρούσα δημοτική αρχή – με γνώμονα τις δυσκολίες που υπήρξαν – δεν ήταν αρκετός, ώστε να υλοποιήσει όσα είχε προγραμματίσει. Γνωρίζοντας στο σύνολο τους τα ζητήματα που απασχολούν την ευρύτερη περιοχή, θεωρώ ότι με τους νέους ανθρώπους που πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιο θα ασχοληθούμε από κοινού και θα προσπαθήσουμε για ένα καλύτερο και αποδοτικότερο δήμο.»

  • Πουλή Μαρία, ελεύθερος επαγγελματίας.

«Ως νέοι άνθρωποι αξίζει και πρέπει να επενδύουμε στον τόπο μας με δράσεις πολιτισμού, στοχευμένες ενέργειες προβολής, διαρκή αγώνα. Είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό το γεγονός ότι οι υποψήφιοι του συνδυασμού μας είναι άνθρωποι με όρεξη, όραμα και διάθεση προσφοράς. Νέοι άνθρωποι που πιστεύουν ότι και με τη δική τους συνδρομή, ο τόπος θα πάει ακόμα ψηλότερα.»

  • Μανόλης Πετράκης, ξενοδοχοϋπάλληλος.

«Ως ενεργός πολίτης, αποφάσισα να συμμετέχω στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό «Δικαίωμα στην Πόλη» με επικεφαλής τον Αντώνη Ζερβό. Ένα γνώστη της αυτοδιοίκησης, που διαθέτει όραμα για τον τόπο. Η συμπόρευση νέων ανθρώπων στον συγκεκριμένο συνδυασμό, μόνο ευτυχής συγκυρία μπορεί να είναι. Έχουμε την δύναμη, την διάθεση και την δυνατότητα συνεργαζόμενοι να προσφέρουμε στον τόπο που αγαπάμε.»

  • Υγειονομάκης Ιωάννης, ελεύθερος επαγγελματίας.

«Όντας εκλεγμένος σύμβουλος στο τοπικό συμβούλιο Ελούντας (αντιπρόεδρος της κοινότητας), αντιπρόεδρος στο Λιμενικό Ταμείο Αγίου Νικολάου, ήδη από την αρχή της παρούσας δημοτικής περιόδου, θέσαμε τις βάσεις για την δημιουργία ενός δήμου ανταγωνιστικού και ανοικτού στις προκλήσεις της νέας εποχής. Διαθέτουμε την γνώση και την εμπειρία, μα πάνω από όλα την διάθεση για προσφορά και την ενεργή συμμετοχή, όπου και όταν μας ζητηθεί. Στόχος μας να ολοκληρώσουμε όλα όσα έχουμε προγραμματίσει.»

Μαζί συνεχίζουμε!!!

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Γραφείο Τύπου

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos