Γιώργος Μηλιαράς Πραγματοποιήθηκαν  το βράδυ της Παρασκευής (6/10) στο Τζερμιάδων τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Συνδυασμού «Ενωτική Δημοτική Κίνηση Λασιθίου». Μετά τον αγιασμό ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Μηλιαράς ευχαρίστησε τους Δημότες για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη που περιβάλλουν το Συνδυασμό.

 
«Η παρουσία σας δίνει δύναμη και κουράγιο σ όλους μας, να συνεχίσουμε την προσπάθεια που ξεκινήσαμε πριν τέσσερα χρόνια με τη δική σας προτροπή, τη δική σας στήριξη και τη δική σας ψήφο, με μοναδικό στόχο να κάνουμε το Λασίθι μας καλύτερο. Είμαστε απόψε εδώ, παλιά και νέα στελέχη του συνδυασμού που με την δική σας επιλογή θα πλαισιώσουν από τη νέα χρονιά τη Δημοτική Αρχή με μοναδική επιδίωξη να κάνουμε πράξη το όραμα όλων των Λασιθιωτών.
 
Θέλουμε όλοι να δούμε τον τόπο μας να προοδεύει, να γίνει το Λασίθι μια αναπτυγμένη περιοχή της Κρήτης και της Ευρώπης που θα μπορεί να κρατήσει νέους ανθρώπους. Αυτό το όραμα έχει δύο άξονες: Ο πρώτος είναι να δημιουργήσουμε όλες τις συνθήκες και τις υποδομές που θα κάνουν καλύτερη τη ζωή όλων των κατοίκων του Δήμου. Ο δεύτερος εστιάζεται στην προσπάθεια να δημιουργήσουμε όλες τις προϋποθέσεις για να αποτελεί το Οροπέδιο ένα ιδανικό τόπο για τους επισκέπτες.
 
Είναι δύσκολος στόχος αλλά όχι ανέφικτος. Θέλει υπομονή, επιμονή και κυρίως στρατηγικό σχεδιασμό και γνώση για να κάνουμε την επιθυμία όλων μας πράξη. Κυρίως όμως χρειάζεται πίστη στο στόχο και ενότητα. Κανείς δεν κάνει θαύματα μόνος του. Πρέπει να θέλουμε και να πιστέψουμε, ότι όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πράξη αυτό το όραμα», ανέφερε ο κ. Μηλιαράς.
 
Ο υποψήφιος Δήμαρχος αφού αναφέρθηε σε επιμέρους στοιχεία για το έργο που έγινε την τετραετία που διανύουμε από τη Δημοτική Αρχή, παρουσίασε τους βασικούς άξονες που θα κινηθεί η πολιτική του Δήμου τη νέα τετραετία τονίζοντας πως ο Δήμος θα διεκδικήσει χρηματοδοτήσεις για να συμπληρωθούν βασικές υποδομές στην ύδρευση, την άρδευση και την αποχέτευση, θα αναπτύξει πρόσθετες υπηρεσίες ποιότητας για την καλύτερη εξυπηρέτηση και ενημέρωση του πολίτη, θα αναλάβει πρωτοβουλίες για την προστασία και την ανάδειξη του φυσικού και του δομημένου περιβάλλοντος, θα δημιουργήσει υποδομές για τον τυρισμό και θα αναπτύξει δράσεις προώθησης και ανάδειξης των τοπικών προϊόντων συνεργαζόμενος με όλους τους τοπικούς φορείς για τα επιμέρους θέματα.
 
Ο κ. Μηλιαράς ανακοίνωσε επίσης ότι η Δημοτική Αρχή σχεδιάζει ήδη και θα παρουσιάσει σύντομα στους τοπικούς φορείς και τους εμπλεκόμενους με τον τουρισμό, μια ολοκληρωμένη πρωτοβουλία προβολής και ανάδειξης του Οροπεδίου Λασιθίου στην Κρήτη από τα Μ.Μ.Ε. και το διαδίκτυο με στόχο να εμπεδωθεί το μήνυμα ότι το Οροπέδιο Λασιθίου αποτελεί ένα ξεχωριστό προορσμό καταρχήν για όλους τους κρητικούς και τους έλληνες αλλά και τους Ευρωπαίους επισκέπτες.
Print Friendly, PDF & Email

Από manos