εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού "αλλάΖουμε τον Δήμο"
από τα εγκαίνια

Δίνοντας έμφαση στις αρχές και στις αξίες της διαφορετικότητας, της πολυσυλλεκτικότητας, της σύνθεσης και της αποτελεσματικότητας που πρεσβεύει η δημοτική του παράταξη, παρουσιάζοντας τους βασικούς άξονες της πολιτικής του και θέτοντας ξεκάθαρα τους στόχους για την επόμενη μέρα του «Δήμου μας που είναι ο Τόπος μας», μίλησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Νίκος Κοκκίνης στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού του «αλλάΖουμε τον Δήμο» που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη το απόγευμα στην οδό Ρούσσου Κουνδούρου.

Ενώπιον όλων των υποψηφίων αλλά και πολλών φίλων του συνδυασμού, ο κ. Κοκκίνης τόνισε πως οι εκλογές της 26ης Μαΐου «αποτελούν για εμάς την αφετηρία μιας νέας πορείας. Την Κυριακή 26 του Μάη, κλείνει εδώ ένας κύκλος στασιμότητας και χαμένων ευκαιριών. Από την επόμενη μέρα, ανοίγουμε μια νέα πορεία για το ‘αύριο’. Επενδύουμε μαζί με εσάς, με ευθύνη και αισιοδοξία, στην προοπτική και στην πρόοδο, με προγραμματισμό και με ενεργούς στους πολίτες στο σχεδιασμό και στην  υλοποίηση. Με καθαρό το βλέμμα, με νέες και ώριμες αντιλήψεις».

Ευχαρίστησε την «αξιόλογη και δυνατή ομάδα μας που μαζί μ’ εμένα συγκροτούν το ψηφοδέλτιο της νίκης και της ελπίδας. Όπως και άλλοι πολλοί που είναι μαζί μας και πιστεύουν σ’ εμάς, για να ζήσουν και να απολαύσουν καλύτερες και με ποιότητα μέρες, στις γειτονιές, στους οικισμούς, στα χωριά και τις πόλεις του Δήμου μας».

Όπως υπογράμμισε ο υποψήφιος Δήμαρχος «δεν μας ακουμπούν οι όποιες προσωπικές αναφορές και επιθέσεις. Γνωρίζουμε ότι κάποιοι που δεν έχουν τίποτα να πουν, επιλέγουν να φέρνουν το διάλογο σε αυτό το επίπεδο. Δεν θα τους ακολουθήσουμε. Εμείς συνειδητά θα μιλάμε για τα πραγματικά προβλήματα των ανθρώπων και του Τόπου μας. Δεν μας αγγίζουν εκείνοι που είναι πάντα μετά τις αποφάσεις, που πάντα φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από αυτούς, για τις αστοχίες και αποτυχίες τους. Αυτοί, που θεωρούν τους εαυτούς τους μοναδικούς και αναντικατάστατους».

Αφού στάθηκε στους βασικούς άξονες και στις κύριες στοχεύσεις του συνδυασμού «αλλάΖουμε τον Δήμο», ο κ. Κοκκίνης τόνισε πως «τώρα είναι η ώρα της αλήθειας» και απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση σε όλους «για να συναντηθούμε, να συνομιλήσουμε, να αφουγκραστούμε σκέψεις, ιδέες προτάσεις, να σχεδιάσουμε μαζί, συνοδοιπόροι σ’ αυτό τον ωραίο αγώνα». Έκλεισε μάλιστα τον χαιρετισμό του δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση και βαρύτητα στους νέους, σημειώνοντας πως την επόμενη ημέρα «θα υπάρξει δομική σχέση του Δήμου με τη νεολαία, δημιουργώντας ένα δημοτικό συμβούλιο νεολαίας».

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos