Γιώργος Μηλιαράς

Ενωτική Δημοτική Κίνηση Λασιθίου

Παλιά και νέα στελέχη της Δημοτικής Παράταξης «Ενωτική Δημοτική Κίνηση Λασιθίου» συνεδρίασαν την Τρίτη (19/6) με επικεφαλής τον Υποψήφιο Δήμαρχο Γιώργο ηλιαρά και συζήτησαν τις τελευταίες λεπτομέρειες πριν την κατάθεση του φακέλου υποψηφιότητας του Συνδυασμού στο Πρωτοδικείο Λασιθίου.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος αναφέρθηκε στην υλοποίηση από τη Δημοτική Αρχή των προγραμματικών δεσμεύσεων του συνδυασού, έθεσε τους στόχους για τη νέα τετραετία. Ο Γιώργος Μηλιαράς ζήτησε από όλους να υπηρετήσουν με αφοσίωση την ενότητα των Λασιθιωτών και την ανάπτυξη του Οροπεδίου.
«Πριν τέσσερα χρόνια οι Δημότες του Λασιθίου μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους. Μας έδωσαν τη δυνατότητα να ξεκινήσουμε την υλοποίηση του οράματος όλων των Λασιθιωτών για μια πορεία ανάπτυξης του τόπου.
Αποδείξαμε ότι αποτελούμε δύναμη δημιουργίας για το Οροπέδιο. Γιατί ξέρουμε και μπορούμε να κάνουμε πράξη τις δεσμεύσεις μας.
Με ρεαλισμό, πρόγραμμα και πολύ δουλειά, αξιοποιήσαμε κάθε διαθέσιμη χρηματοδότηση, αναδείξαμε τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου και βάλαμε τα θεμέλια για την αλλαγή της εικόνας του Οροπεδίου, για τη βελτίωση της ζωή μας και για το μέλλον των παιδιών μας.
Μαζί συνεχίζουμε, παλιά και νέα στελέχη. Με ενθουσιασμό, γνώσ και εμπειρία. Με ολοκληρωμένο σχεδιασμό για την ανάπτυξη του Λασιθίου. Αφήνουμε στην άκρη ότι μπορεί να χωρίζει και αναδεικνύουμε την αγάπη για τον τόπο που μας ενώνει.
Προχωρούμε ανεξάρτητοι, χωρίς διαχωριστικές πολιτικές γραμμές, σεβόμενοι την απαίτηση της κοινωνίας γι ενότητα. Δεν μιλάμε μόνο για ενότητα. Την κάνουμε πράξη.
Με το Συνδυασμό «Ενωτική Δημοτική Κίνηση Λασιθίου», πορευόμαστε όλοι μαζί. Δημότες από όλα τα κόμματα και τους πολιτικούς χώρους, προχωρούμε μαζί. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας σε μια κοινή προσπάθεια, για να έχει το Οροπέδιο το μέλλον που του αξίζει. Το μέλλον που ονειρευόμαστε όλοι.
Προχωρούμε με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Με αφοσίωση στο έργο μας. Συνεχίζουμε με συνέπεια, με σίγουρα βήματα, για να κάνουμε το Λασίθι μας αναπτυγμένη περιφέρεια της Ευρώπης».

Δελτίο Τύπου του Συνδυασμού
Print Friendly, PDF & Email

Από manos