Ο Δ. Κουνενάκης στην Αναπτυξιακή Λασιθίου Επίσκεψη στα γραφεία της Αναπτυξιακής Λασιθίου πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του συνδυασμού «Σύγχρονος Δήμος» με επικεφαλής τον Δημήτρη Κουνενάκη, ο οποίος ήταν ιδρυτικό μέλος της εταιρίας και μέλος του πρώτου Δ.Σ. Η Αναπτυξιακή Λασιθίου η οποία έχει 16 μετόχους δραστηριοποιείται σε όλο το νομό και έχει προσφέρει σημαντικό ανπτυξιακό έργο.
 
Έχει ενταχθεί σε πολλά προγράμματα ευρωπαϊκά και έχει συμβάλλει τα μέγιστα στην ανάπτυξη του τόπου και στη στήριξη ιδιωτικών επενδύσεων.
 
Ο διευθυντής κ. Μπάμπης Αντωνακάκης μας ενημέρωσε για τα έργα και τα προγράμματα που έχουν υλοποιηθεί και υλοποιούνται τα οποία ανέρχονται στο ποσό των 36.775.962,20 Ευρώ.
 
Θεωρεί επιτυχή την διαχείριση προγραμμάτων στα πλαίσια Γ΄ Κοινοτικού Πλαισίου στήριξης, ενώ παράλληλα γίνεται προετοιμασία για την υποβολή προτάσεων στο Δ΄ Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης.
 
Ο κύριος Αντωνακάκης ζήτησε την στήριξη των φορέων του τόπου και ιδιαιτέρως του Δήμου για τη συνέχιση του έργου της εταιρίας. Ο συνδυασμός θεωρεί αναγκαία τη συνέχιση του έργου της Αναπτυξιακής, η οποία έχει την τεχνογνωσία, την εμπειρία και τα στελέχη για υποβολή προτάσεων και τη διαχείριση προγραμμάτων που έχει ανάγκη ο τόπος.
 
Συζητήσαε, τρόπους συνεργασίας ανάμεσα στον Δήμο και την Αναπτυξιακή Λασιθίου που θα αποβούν ωφέλιμες και για τους δύο.
 
Γραφείο Τύπου

Print Friendly, PDF & Email

Από manos