Ευχαριστήριο για τη μεγάλη νίκη της ΑΜΑΚ στην Ανατολική Κρήτη

Συνάδελφοι μηχανικοί της Ανατολικής Κρήτης, Λασιθίου – Ηρακλείου, που συγκροτείτε το ΤΕΕ/ΤΑΚ, ευχαριστούμε για τη στήριξη που προσφέρατε στην παράταξή μας, ΑΜΑΚ, ώστε αυτή να αναδειχτεί πρώτη δύναμη στην αντιπροσωπεία του περιφερειακού τμήματος με σύνολο περίπου 41%, με τη διαφορά να ξεπερνά τις 11,5 ποσοστιαίες μονάδες από τη δεύτερη παράταξη ΔΚΜ με σύνολο περίπου 29%.

Όσον αφορά την κεντρική αντιπροσωπεία, του ΤΕΕ, τη λεγόμενη «βουλή των μηχανικών», το ποσοστό της ΑΜΑΚ ξεπέρασε το 37%, λαμβάνοντας τρεις έδρες, από τις τέσσερις συνολικά, ξεπερνώντας κατά μία έδρα τον εαυτό της, σε σχέση με την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση.

Συνάδελφοι Μηχανικοί του Λασιθίου, με τη δική σας συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία, αυξήθηκε και η εκλογική δύναμη της ΑΜΑΚ. Η αναγνώριση του έργου της παράταξης, κατά τη διάρκεια της θητείας στην προεδρία του ΤΕΕ/ΤΑΚ με την Ε. Βρέντζου ως πρόεδρο, που άλλαξε τα ήθη και τις παγιωμένες τακτικές των περασμένων ετών, μας γεμίζει χαρά και δύναμη για να συνεχίσουμε το έργο που αφήσαμε στη μέση, με αυξημένο το αίσθημα ευθύνης.

Ελπίζουμε στη συνεχόμενη συμμετοχή όλων μας, ώστε να αναδείξουμε τη δύναμη μας και να μειώσουμε τα προβλήματα του κλάδου μας. Eνωνόμαστε στην ΑΜΑΚ για ένα καλύτερο, πιο δυναμικό αύριο. ( #amak ,  #mimeneismonos,  #kanetoteesymmaxosou)

    ΑΜΑΚ

Τμήμα Λασιθίου

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos