ΙστοσελίδαΞεκίνησε η δοκιμαστική λειτουργία της ιστοσελίδας της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, στη διεύθυνση: «www.dhman.gr». Η ιστοσελίδα νημερώνεται καθημερινά με το πρόγραμμα και τις δραστηριότητες του συνδυασμού, καθώς και με τις ανακοινώσεις και τα εκάστοτε δελτία τύπου.

Παράλληλα, οι πολίτες που επιθυμούν να συμβάλουν στη διαμόρφωση του προγράμματος, μπορούν μέσα από την σχετική επιλογή να εκφράσουν τις απόψεις και τις προτάσεις τους για τον Δήμο, συμμετέχοντας ενεργά στην κατάρτιση του προγράμματος.
 
Θέλουμε ένα πρόγραμμα που να εκφράζει τους πολίτες και ν δίνει λύσεις στα προβλήματα. Και αυτό μπορεί να γίνει μόνο με τη συμμετοχή των ίδιων των πολιτών, γεγονός το οποίο εκφράζεται και μέσα από τις συχνές μας επαφές και με τους φορείς που απηχούν τον παλμό της τοπικής μας κοινωνίας. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε θέσεις και προτάσες.
 
Όμως αυτές θα παρουσιαστούν, αφού συνδιαμορφωθούν με τη συμμετοχή και την συμβολή κάθε ενός. Στόχος της δικτυακής μας παρουσίας η καλύτερη ενημέρωση, η αμεσότητα της επικοινωνίας, η συνεργασία με τους πολίτες, η κοινή πορεία προς το μέλλον.

Γραφείο Τύπου συνδυασμού

 
 
Σχετικοί Δικτυακοί Τόποι
 
Δημοτική Αναγέννηση
Print Friendly, PDF & Email

Από manos