Δημήτρης ΚουνενάκηςΜε μεγάλη επιτυχία έγινε η πρώτη θεματική συνάντηση που οργάνωσε η δημοτική παράταξη του Δημήτρη Κουνενάκη «Σύγχρονος Δήμος» την Δευτέρα 10 Ιουλίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο REX. Η συμμετοχή των εκπροσώπων των φορέων και του κοινού ξεπέρασε τις προσδοκίες των οργανωτών και το πνεύμα των τοποθετήσεων ήταν ιδιαίτερα θετικό.

Στην συνάντηση τέθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος, στο χώρο της Παιδείας, του Αθλητισμού και του Πολιτισμού και ακούστηκαν πολλές και ενδιαφέρουσες προτάσεις, τόσο για άμεσες παρεμβάσεις όσο και για μακροπρόθεσμε λύσεις και προοπτικές.
Οι τοποθετήσεις μαγνητοφωνήθηκαν και ήδη, αναλύονται από ομάδα στελεχών, με σκοπό να διαμορφωθεί η στρατηγική και το πρόγραμμα της παράταξης. Βεβαίως ο διάλογος συνεχίζεται και οι δημότες που επιθυμούν να τοποθετηθούν στα θέματα αυτά, μπορούν να στέλνουν τις απόψεις τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση του «Σύγχρονου Δήμου» info@sdimos.gr, που λειτουργεί ως βήμα διαλόγου του Δημήτρη Κουνενάκη και των ανθρώπων της παράταξής του με τους δημότες.
Κλείνοντας την συνάντηση ο κύριος Δημήτρης Κουνενάκης ευχαρίστησε τους παριστάμενους για την πολύτιμη συμμετοχή τους και δήλωσε: «Το νόημα της αυτοδιοίκησης είναι να αναδεικνύονται δημοτικές αρχές που να καθοδηγούν και να στηρίζουν του δημότες ώστε να λύνουν τα προβλήματα ους και να χαράζουν οι ίδιοι το μέλλον τους: να αυτο-διοικούνται.
Αυτό λέγεται συμμετοχική διοίκηση. Είναι αυτό ακριβώς που ξεκινήσαμε να κάνουμε σήμερα εδώ και θα συνεχίσουμε και μετά την εκλογή μας». Ο «Σύγχρονος Δήμος» έχει ήδη προγραμματίσει μια αντίστοιχη συνάντηση για θέματα ανάπτυξης την Δευτέρα 17 Ιουλίου στις 19:00 μμ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και μία τρίτη για θέματα υποδομών και χωροταξίας στις 24 Ιουλίου στο ίδιο μέρος.
Σχετικοί Δικτυακοί Τόποι
Σύγχρονος Δήμος
Print Friendly, PDF & Email

Από manos