KritiBoroume1

Παρουσία φίλων και υποστηρικτών από όλο το νομό Λασιθίου, παρόντος και του επικεφαλής της κίνησης Σεραφείμ Τσόκα και του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Γιώργη Ζερβάκη, έγιναν το βράδυ της Δευτέρας (5/5) στον Άγιο Νικόλαο τα επίσημα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού “Κρήτη Μπορούμε“.

Μετά τον αγιασμό, ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Σεραφείμ Τσόκας, μοιράστηκε με τους επισκέπτες το όραμα του συνδυασμού για τη Κρήτη, τη πίστη του στους ανθρώπους της προσπάθειας αυτής, θέτοντας τη σχέση με τα πράγματα του νησιού υπεράνω αρμοδιοτήτων. Σε ένα τοπίο που μεταβάλλεται δραματικά πλέον, εάν όπως είπε επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις των επιστημόνων για τους υδρογονάθρακες, το νησί πρέπει να είναι έτοιμο να ενσωματώσει τέτοιες μείζονες αλλαγές.

Σεραφείμ Τσόκας, Γιώργος Ζερβάκης, υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι στον Αγιασμό
Σεραφείμ Τσόκας, Γιώργος Ζερβάκης, υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι στον Αγιασμό

Στη συνέχεια, ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Ζερβάκης, παρουσίασε έναν – έναν τους υποψήφιους και υποψήφιες, περιφερειακούς συμβούλους Λασιθίου, οι οποίοι χαιρέτισαν τους υποστηρικτές τους, για να κλείσει ο ίδιος της βραδιά με τη τοποθέτηση του. Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου, τίμησε με την παρουσία του και ο παραολυμπιονίκης, κ. Γιώργος Καπελάκης, αλλά και ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου, κ. Κεφαλογιάννης.

Και η βραδιά ολοκληρώθηκε με μικρή δεξίωση στο εκλογικό κέντρο.
Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos