Αντώνης Ανηψητάκης

Λασίθι στη Πλώρη

Θέλω να ευχαριστήσω όλη τη Σητειακή κοινωνία, γιατί έχει αγκαλιάζει τις ιδέες μας και μας ενθαρρύνει με εκδηλώσεις συμπαράστασης και αγάπης. Τις τελευταίες μέρες όμως, κάποιοι προσπαθούν να ψαλιδίσουν αυτή την ενότητα, να διχάσουν τους Σητειακούς, που τουλάχιστον στα Νομαρχιακά συμπλέουν στην αναγνώριση τής ξεχωριστής μας προσπάθειας.

Αφορμή βρίσκουν στην παρουσία μας στα εγκαίνια Ζερβάκη, την απουσία μας από τα εγκαίνια Κουρουπάκη, όπως και την απουσία Κουρουπάκη από τα δικά μας εγκαίνια.

Διευκρίνιζουμε λοιπόν ότι:

  • Πήγαμε στα εγκαίνια τού Γιώργου Ζερβάκη, γιατί μας κάλεσε ο Γιώργος Ζερβάκης.
  • Δεν πήγαμε στα εγκαίνια τού Νίκου Κουρουπάκη, γιατί δεν μας κάλεσε ο Νίκος Κουρουπάκης
  • Καλέσαμε και τους δυο στα εγκαίνια μας, ήρθε ο Γιώργος Ζερβάκης, δεν ήρθε ο Νίκος Κουρουπάκης, λόγω άλλων υποχρεώσεων.

Επαναλαμβάνω με την ευκαιρία τη δήλωση που έκανα για τα δημοτικά της Σητείας απευθυνόμενος στους φίλους του Γιώργου Ζερβάκη στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στις 27.9.06:
«εύχομαι η εμπειρία που κατά τεκμήριο εκφράζει ο Κουρουπάκης με την φρεσκάδα που καά τεκμήριο εκφράζει ο Ζερβάκης να βρουν τον τρόπο να συνυπάρξουν δημιουργικά στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο με όποιο συσχετισμό καθορίσει ο κυρίαρχος λαός. Δεν είναι πολιτικαντισμός, δεν είναι υπεκφυγή, είναι ανάγκη για τον τόπο».

Συμπολίτες Σητειακοί, πιστέψτε το, το Λασίθι μπορεί να γίνει η πλώρη της Κρήτης και σεις να είστε περήφανοι γιατί θα είστε στην πλώρη της πλώρης.

Αντώνης Ανηψητάκης

Υποψήφιος Νομάρχης Λασιθίου

Γραφείο Τύπου του Συνδυασμού

Print Friendly, PDF & Email

Από manos