Λεμονής, Μπελούκας, αλλάΖουμε τον Δήμο
Μιχάλης Λεμονής

Τις υποψηφιότητες τους επίσημα με τον συνδυασμό “αλλάΖουμε τον Δήμο” ανακοίνωσαν οι Μιχάλης Λεμονής και Γιώργος Μπελούκας,

Αγαπητοί μου Συνδημότες,                                                                                                         Αποφάσισα να διεκδικήσω μια θέση στο επόμενο Δημοτικό μας Συμβούλιο.                                            

Η απόφαση μου αυτή υπαγορεύτηκε κυρίως  από την αγάπη μου προς τον τόπο μας.    Πιστεύω ότι έχω και τις δυνάμεις και τα προσόντα να υπηρετήσω τον Δήμο Αγίου Νικολάου. Με όπλα την πλούσια πολιτική και συνδικαλιστική μου δράση και τις γνώσεις μου από την ενασχόληση με τα κοινά, έχω όρεξη να εργαστώ με πάθος για το καλό και την ευημερία του Δήμου μας. Όραμα μου είναι η ανάπτυξη του τόπου μας και να αποκτήσουν τα χωριά μας το χαμένο τους πρόσωπο. Κύριος στόχος μου, να δοθούν κίνητρα στους νέους ανθρώπους να παραμείνουν στον τόπο και να αξιοποιήσουν τις δυνάμεις τους.                    

Να γίνει ο Δήμος Αγίου Νικολάου ένας τόπος, όπου αξίζει να ζεις!!                                        

Σας καλώ να στηρίξετε με την ψήφο σας το Συνδυασμό μας, αλλάΖουμε τον Δήμο  με επικεφαλής τον Νίκο Κοκκίνη,  διότι υποσχόμαστε την υλοποίηση ενός επιμελημένου και ρεαλιστικού προγράμματος, το οποίο μπορεί να δώσει μια νέα ώθηση στον Δήμο μας.     Σας καλώ να με στηρίξετε με την ψήφο σας, να δώσετε την ευκαιρία και τη δύναμη σε ένα  άνθρωπο που θέλει να παλέψει για τον τόπο και θα είναι δίπλα σας στις καθημερινές αγωνίες  και στην αντιμετώπιση των προβλημάτων.                                                                     

Σε αυτό τον αγώνα σας ζητώ να είστε συνεργάτες μου.                                               

Δεσμεύομαι ότι στο τέλος της επόμενης Δημοτικής Περιόδου θα είμαι σε θέση  να σας κοιτάξω στα μάτια και να σας πω ότι τίμησα την εμπιστοσύνη σας.

Η ψήφος σας θα είναι για μένα τιμή.Γιώργος  Μπελούκας                                                                                                                          Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος  

Λεμονής, Μπελούκας, αλλάΖουμε τον Δήμο
Γιώργος Μπελούκας

Την υποψηφιότητά του με το συνδυασμό  “αλλάΖουμε τον Δήμο”  του Υποψηφίου Δημάρχου Νίκου Κοκκίνη ανακοινώνει ο Μιχάλης Λεμονής.

Ένα ιατρικό λάθος, στη βρεφική μου ηλικία, με υποχρέωσε να βαδίζω με αστάθεια. Το γεγονός αυτό με έκανε από τόσο μικρό αγωνιστή _ μαχητή.

Αγωνιστης στη ζωή, κατάφερα να ζήσω, να σταθώ όρθιος, να περπατήσω. Αποφοίτησα από το Οικονομικό Πανεπιστημίο Κρήτης και εργάζομαι στην ΑΣΤΕΚ.

Αγωνιστής και αθλητής, είμαι μέλος του 2ου μεγαλύτερου στην Ελλάδα  συλλόγου ΑΜΕΑ «ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ» . Έχω κερδίσει 23 συνολικά πανελλήνια και πανευρωπαϊκά μετάλλια  στην κολύμβηση, στη δισκοβολία,  στην κορίνα και παγκόσμια συμμετοχή στο boccia ( παραολυμπιακό αγώνισμα).

Αγωνιστής και στην πόλη μου, δημοτικός σύμβουλος από το 2015,  διετέλεσα αντιπρόεδρος και πρόεδρος στον ΟΚΥΔΑΝ αμισθί και γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Έχοντας πάντα στο πλευρό μου τους γονείς μου, Βασίλη Λεμονή και  Μαρία Κοκκίνη και έχοντας τους φίλους μου, κυριολεκτικά και μεταφορικά, στήριγμά μου, αποδέχτηκα την πρόταση του κ. Νίκου Κοκκίνη . Είναι τιμή μου να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού “αλλάΖουμε τον Δήμο” για να συνεχίσω να αγωνίζομαι για τον τόπο μου.

Στα 35 μου διαπίστωσα πως δουλεύοντας ομαδικά, με πρόγραμμα, με  σύστημα, με αφοσίωση, με ταπεινότητα ,προσφέροντας ιδέες, προτάσεις και λίγο από το χρόνο μας, μπορούμε να αναδείξουμε την ισότητα των πολιτών ως μέγιστη αξία ζωής.  Πολίτες με ίσες ευκαιρίες, ίσοι μέσα στη κοινωνική και πολιτική πραγματικότητα, με δίκαιη αντιμετώπιση και σεβασμό στη διαφορετικότητά τους.

Αν πιστέψουμε στις δυνάμεις μας και στη συλλογική δουλειά το αποτέλεσμα είναι βέβαιο.

 Μόνο να το θέλουμε και θα τα καταφέρουμε!

Το μότο της ζωή μου: Η αναπηρία είναι τρόπος ζωής και όχι διαβατήριο

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos