Μάριος Κουνδουράκης, υποψήφιος ευρωβουλευτής Ελλήνων Συνέλευσις
ο Μάριος Κουνδουράκης

Είναι μέγιστη τιμή η επιλογή μου ως υποψήφιου ευρωβουλευτή με την “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”. Είναι η πρώτη φορά που ο Έλληνας πολίτης θα έχει την επιλογή του Έθνους των Ελλήνων. Έως σήμερα δεν είχαμε πολίτες μέσα στην ευρωβουλή οι οποίοι με ανδρεία να δώσουν το μήνυμα στους ευρωπαίους οτι είμαστε ιδιοκτήτες και ιδρυτές της ευρώπης.

Μέχρι σήμερα αποδείχτηκε οτι τα κόμματα απέτυχαν επειδή κομματιάζουν την κοινωνία δημιουργούν ανισότητα καταστρέφουν τον οικονομικό ιστό και ο άνθρωπος βιώνει τη ζωή του με τρόπο μη-ανθρώπινο.

Πολιτική είναι αυτή που κάνει ο κάθε πολίτης που βλέπει και αντιλαμβάνεται το πρόβλημα το συζητάει με προτάσεις για λύση ζητώντας το δίκαιο για όλους τους συμπολίτες του και την ευημερία για όλη την ανθρωπότητα.

Ως ελεύθερος άνθρωπος επαγγελματίας παντρεμένος με δυο μικρά παιδιά βλέποντας όλο αυτό το άδικο βλέποντας κανένας να μην προτείνει λύση και μόνο να μιλάει για το πρόβλημα δεν άντεξα και θέλησα να ερευνήσω και να πάρω θέση μιλώντας για το άδικο που καθημερινά βιώνουμε σε μια κοινωνία του χάους και όχι του πολίτη.

Ο πολιτικός φορέας “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ενώνει όλους τους Έλληνες πολίτες για να διεκδικήσουμε τα δίκαιά και τα δικά μας. Ήρθε λοιπόν η ώρα που πολιτική θα κάνει ο πολίτης.

Ήρθε η ώρα που η φωνή του πολίτη θα ακουστεί βροντερά στην ευρωβουλή.

Ήρθε η ώρα να βγει δημόσια η κοινοπραξία που υπέγραψαν όλοι οι ιδρυτές και εταίροι της Ευρώπης.

Ήρθε η ώρα να ελέγξουμε τις εισπράξεις των φόρων και να κάνουμε ταμείο.

Ήρθε η ώρα του Έλληνα !

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos