Συνδημότης – Σύμβουλος Δημοτικού μας Διαμερίσματος, εκλεγμένος στις δύο τελευταίες εκλογές με το Συνδυασμό του κου Χριστοφακάκη, αλλά απογοητευμένος από την αντιμετώπιση που επιφύλαξε στο χωρι του η σημερινή Δημοτική Αρχή, έχει εύλογα προβληματιστεί και δεν το κρύβει.

Όπως μας πληροφόρησε ο ίδιος, όταν πριν λίγες μέρες επισκέφτηκε το Δημαρχείο για ζήτημα του οικισμού, ο κ. Δήμαρχος, που προφανώς ενημερώθηκε για την παρουσί του στο Δημοτικό Κατάστημα, τον κάλεσε και του άσκησε πίεση μαζί με κάποια στελέχη της παράταξής του, με σκοπό να επιτύχει την εκ νέου συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιό τους.
Την επόμενη μέρα, υπάλληλος του γραφείου του Δημάρχου τηλεφώνησε στο σπίτι του Συμβούλου και ανακοίνωσε στη σύζυγό του ότι, η αίτησή της για πρόσληψη με δεκαοκτάμηνη σύμβαση σύμφωνα με σχετική διακήρυξη του Δήμου, που είχε υποβάλει πριν ένα χρόνο περίπου, γίνεται τώρα αποδεχτή!!!
Θεωρύμε, τελείως απαράδεκτη την τακτική αυτή του κου Χριστοφακάκη που, στην προσπάθειά του να αποσπάσει ψήφους, δεν διστάζει να χρησιμοποιεί αθέμιτα μέσα, με τρόπο πρωτοφανή για τα Γεραπετρίτικα Δημοτικά χρονικά.
Πόσες, αλήθεια, τέτοιες θέσεις εργασίας «κρατάι» προεκλογικά, για να εμπορευθεί την ανάγκη Γεραπετριτών να βρουν δουλειά; Σε πόσους άλλους συντοπίτες έχει χρησιμοποιήσει την ίδια ή παρόμοια μέθοδο;
Η περήφανη στάση του Τοπικού Συμβούλου, που ήδη υπέβαλε την παραίτησή του, συνιστά ηχηρό ράπισμα τον κο Δήμαρχο και είναι αποκαλυπτικό της ποιότητας της δημαρχίας του.
Καλούμε τον κο Χριστοφακάκη να μη συνεχίσει να προσβάλλει το Γεραπετρίτικο φιλότιμο.

Δελτίο Τύπου του υποψήφιου.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos