Νέο Διοικητικό Συμβούλιο Ορειβατικού Συλλόγου Αγίου Νικολάου

Μετά τον αγιασμό στα νέα γραφεία του Ορειβατικού Συλλόγου Αγίου Νικολάου στην πρώην πλαζ του ΕΟΤ, τη γενική συνέλευση και τις εκλογές, που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019, ακολούθησε, με ανοικτή ψηφοφορία μεταξύ των μελών που πλειοψήφησαν, ο ορισμός του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Ορειβατικού Συλλόγου Αγίου Νικολάου. Συγκεκριμένα:

Διοικητικό Συμβούλιο:

  • Πρόεδρος :      Λεωνίδας Κλώντζας
  • Αντιπρόεδρος: Παναγιώτης Ευδαίμων
  • Γραμματέας :   Μαρία Μετζογιαννάκη
  • Ταμίας :            Γιάννης Πάγκαλος
  • Μέλη :              Μανώλης Σπυριδάκης

Εξελεγκτική Επιτροπή:

  • Πρόεδρος:       Δέσποινα Τραγουδιστάκη
  • Γραμματέας:    Δέσποινα Χριστοφάκη 
  • Μέλος:             Γιώργος Βαρδάκης

Το νέο Δ.Σ. ευχαριστεί όλα τα μέλη του Συλλόγου για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό τους  και υπόσχονται να εργαστούν φιλότιμα και με υπευθυνότητα, για ακόμα καλύτερες και πιο ασφαλείς πορείες στα βουνά και τα φαράγγια του τόπου μας.

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου Λασιθίου ιδρύθηκε το 2015, σύμφωνα με την αριθ. 10/2015 απόφαση του Ειρηνοδικείου Λασιθίου και είναι Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου είναι άτομα που πεζοπορούσαν, σαν άτυπη ομάδα τις προηγούμενες δεκαετίες και έχουν καταγράψει τις περισσότερες πεζοπορικές και ορειβατικές διαδρομές, όχι μόνο του νομού Λασιθίου, αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Βασική δραστηριότητα του Συλλόγου είναι η διοργάνωση ορειβατικών & πεζοπορικών διαδρομών στην ορεινή και ημιορεινή φύση κάθε Κυριακή. Για κάθε πεζοπορία ορίζεται υπεύθυνος αρχηγός, ο οποίος γνωρίζει την διαδρομή και τις ιδιαιτερότητες της και φροντίζει για την ασφαλή υλοποίηση της δράσης. 

Η ετήσια συνδρομή είναι 10€ και δεν υπάρχει καμιά άλλη οικονομική επιβάρυνση για τα μέλη, καθώς η συμμετοχή στις κυριακάτικες πεζοπορίες είναι δωρεάν. 

Τα μέλη του Συλλόγου ενημερώνονται για τις λεπτομέρειες κάθε πεζοπορικής διαδρομής με email και με ανακοινώσεις στα Μ.Μ.Ε (έντυπα και ηλεκτρονικά), ενώ η σελίδα μας στο facebook καθώς και το blog του Συλλόγου είναι προσβάσιμα για πληροφορίες απ’ τον καθένα.

Πρόκειται για ένα οργανωμένο και συνεπή σύλλογο, αντάξιο του επιπέδου συλλόγων μεγαλύτερων πόλεων, αφού παρουσιάζει πρόγραμμα εκδρομών καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου (γύρω στις 50 κάθε χρονιά). 

Ο Σύλλογος είναι μέλος της Ομοσπονδίας Φυσιολατρικών Ορειβατικών Εκδρομικών Σωματείων Ελλάδος, (Ο.Φ.Ο.Ε.Σ.Ε, απόφαση 43/13-3-2018).

Θα χαρούμε να σας δούμε μαζί μας στις επόμενες πεζοπορίες μας, να ακούσουμε τις ιδέες σας και τις προτάσεις σας για νέες εκδρομές και για καλύτερο προγραμματισμό!

Μην ξεχάσετε να φέρετε μαζί και τους φίλους σας.

Ραντεβού στο βουνό!!

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos