Νίκος Χαλκιαδάκης, ανακοίνωση υποψηφιότητας
ο Νίκος Χαλκιαδάκης

Φίλες και φίλοι όλου του Μεραμβέλλου, Πολίτες του Δήμου Αγίου Νικολάου, 

Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση σας και να ζητήσω τη στήριξή σας και την εμπιστοσύνη σας, να βοηθήσω για το καλό του τόπου μας.

Κατέρχομαι για πρώτη φορά στη μάχη των δημοτικών εκλογών, με αγάπη και με διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς για το Δήμο μας και έχοντας έντονη την επιθυμία να ασχοληθώ ενεργά στα κοινά του, ώστε να βελτιώσουμε την καθημερινότητά μας και να εξασφαλίσουμε την ποιότητα ζωής που μας αξίζει και που μπορούμε να έχουμε.

Η δραστηριότητα της δημοτικής αρχής επηρεάζει την προσωπική και κοινωνική μας ζωή, την καθημερινότητα και το μέλλον μας.

Όταν κανείς συνειδητοποιήσει ότι η θέση μας φθίνει καθημερινά, σε σχέση με άλλους δήμους και αντιληφθεί τις χαμένες ευκαιρίες, την αδράνεια, και τις αδυναμίες που επιδεικνύουμε, αλλά και τις πρωτοβουλίες που έπρεπε να αναληφθούν, από φιλότιμο δημιουργείται η υποχρέωση και η επιθυμία να ασχοληθεί ενεργά με τα κοινά, με την πεποίθηση, ότι με την συντονισμένη προσπάθεια θα εξασφαλίσουμε για τον τόπο μας την προοπτική που του αξίζει. Ένα τόπο που θα καταστεί ζηλευτός και θα μας κάνει υπερήφανους.

Ο Νίκος Κοκκίνης, στο συνδυασμό του οποίου αποφασίζω να συμμετάσχω, ζητά να αγκαλιάσουμε το τόπο μας, να τον καταστήσουμε προσφιλή και αγαπητό, όχι μόνο σε μας, αλλά σε όλο τον κόσμο. Ένα τόπο με δυναμισμό, μια κοινωνία ανοιχτή, ένα σύστημα με μέλλον και προοπτική, ένα τόπο αναφοράς που θα συζητιέται με θαυμασμό, που θα εξελίσσεται σε όλους τους τομείς.

Στέργω στην προσπάθειά του και θα συνδράμω με όλες μου τις δυνάμεις.

Οραματίζομαι την πόλη του Αγίου Νικολάου με την αίγλη του παρελθόντος, που εμείς δυστυχώς δε ζήσαμε, παρά μόνο έχομε ακούσει, με αισθητή την παρουσία της στον σύγχρονο ελληνικό και διεθνή τουριστικό χάρτη, με παροχές και βελτιωμένες συνθήκες για την καθημερινότητα των πολιτών της και των Τοπικών Διαμερισμάτων του Δήμου μας, ώστε να αποκτήσουν και πάλι την χαμένη ταυτότητά τους και την οντότητά τους. Επιθυμώ να εργαστώ για την τουριστική και οικονομική ανάπτυξη της επαρχίας Μεραμβέλλου, ώστε αυτή να καταστεί πάλι περιοχή – πρότυπο σε ολόκληρη την Κρήτη.

Ας αφήσουμε στην άκρη τις διαχωριστικές κομματικές ταμπέλες του παρελθόντος, που η διαιώνισή τους μόνο τροχοπέδη αποτελούν στην πρόοδο και την ανάπτυξη του Δήμου μας. Άλλωστε η γενιά μου ούτε τις δημιούργησε, ούτε τις υιοθετεί και προπαντός δεν τις πιστεύει. Κρίνω, ότι όλοι μας αγαπούμε τον τόπο μας και όλοι μας έχουμε την ευγενή διάθεση να προσφέρουμε γι’ αυτόν. Όλους τους σεβόμαστε και τους αποδεχόμαστε και κανένας δεν εξαιρείται ούτε απορρίπτεται.

Το έργο δεν είναι εύκολο, οι δραστηριότητες του Δήμου δεν αφορούν μόνο στην κάλυψη των ελλειμμάτων σε έργα υποδομών, υδρεύσεις, αποχετεύσεις, οδοποιίες, διαχείριση αποβλήτων, αλλά και στην πολύπλευρη στήριξη της οικονομικής ανάπτυξης, της τουριστικής δραστηριότητας, στην ενίσχυση των υποδομών, των εκπαιδευτικών και των κοινωνικών δομών, της πολιτιστικής δραστηριότητας, της κοινωνικής συνοχής, της επικοινωνίας και των σχέσεων με όλο τον κόσμο.

Με την πεποίθηση ότι θα μπορέσομε να καταφέρομε να δώσομε μια νέα πνοή στο τόπο μας, θέτω την υποψηφιότητά μου στην κρίση σας.

Με εκτίμηση και σεβασμό 

Νίκος Θεμ. Χαλκιαδάκης

Δικηγόρος

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos