Ορκωμοσία δημοτικής αρχής Αγίου Νικολάου
νεοεκλεγέντες, δήμαρχος και δημοτικοί σύμβουλοι στη σκηνή του σινέ Χριστίνα

Να τους επείς “καλά μυαλά” προέτρεψε πολίτης λίγο έξω από το σινέ Χριστίνα στον Άγιο Νικόλαο, λίγο πριν τη τελετή ορκωμοσίας της νέας δημοτικής αρχής.

Το απόγευμα της Πέμπτης (29/08/2019), έγινε η τελετή υπό τις ευλογίες του Μητροπολίτη Πέτρας και Χερρονήσου Γεράσιμου, σε ένα ασφυκτικά γεμάτο θερινό σινεμά το Χριστίνα.

Πρώην δήμαρχοι παρόντες: Γιώργος Χατζηδάκης, Γιώργος Μενεγάκης, Γιάννης Λουκαράκης, Δημήτρης Κουνενάκης. Ακόμα τίμησαν με τη παρουσία τους ο απερχόμενος δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Μαστοράκης και ο μέχρι σήμερα και νεοεκλεγείς Ηρακλείου Β. Λαμπρινός.

Ορκωμοσία δημοτικής αρχής Αγίου Νικολάου
Το σινέ Χριστίνα γέμισε από στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης, φίλους και πολίτες

Ο Μητροπολίτης Πέτρας, προέστη της τελετής, ανέγνωσε τον όρκο και ευχήθηκε καλή και γόνιμη θητεία στη νέα δημοτική αρχή.

Ο δήμαρχος Αντώνης Ζερβός στον χαιρετισμό του εξέφρασε τις σκέψεις του για το μέλλον της αυτοδιοίκησης σε συνδυασμό με τη νέα κυβέρνηση αλλά και το νομικό πλαίσιο του Καλλικράτη. Περιμένουμε να δούμε τις προτάσεις της νέας κυβέρνησης, είπε ο δήμαρχος. Και να είναι απολύτως σαφές,  ότι δεν θα “υποστείλουμε την σημαία” των μόνιμων διεκδικήσεων μας ως ΟΤΑ, προς όφελος του δημότη, χωρίς παρωπίδες.

Χαιρετισμούς απέστειλαν λόγω απουσίας τους ο υπουργός ναυτιλίας και βουλευτής Γιάννης Πλακιωτάκης, ο βουλευτής Μανώλης Θραψανιώτης και ο δήμαρχος Αγίου Δομετίου.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos