Μαστοράκης στο βήμα

Δημοτικό Συμβούλιο Ιεράπετρας

Ήταν όλοι εκεί. Νέοι και απερχόμενοι, συμπολίτευση και αντιπολίτευση, τα αστεία Μαστοράκη και οι μπηχτές Χριστοφακάκη. Όλα αυτά βέβαια σε πολιτισμένες δόσεις, που συνάδουν με τον πολιτικό πολιτισμό της εοχής. Κάπως έτσι κύλησε η διαδικασία ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής Ιεράπετρας, με κάμποση επισημότητα αφού παρέστησαν ο Νομάρχης Λασιθίου, Αντώνης Στρατάκης, οι νέοι Δήμαρχοι Σητείας και Μακρύ Γιαλού, ο πρώην βουλευτής Λασιθίου Φοίβος Ιωαννίδης, εκπρόσωποι τοπικών αρχώ και πλήθος κόσμου.

Τη τελετή ευλόγησε ο Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας Ευγένιος, ο οποίος μίλησε για καλή συνεργασία, αλλά και για διακριτά όρια των θεσμικών οργάνων.
Στη συνέχεια χαιρέτισαν, ο πρώην βουλευτής και υφυπουργός Φοίβος Ιωαννίδης, ο Νομάρχης Λασιθίου, ο νέος Δήμαρχος     Σητείας Νίκος Κουρουπάκης, Μακρύ Γιαλού Θεοδόσης Καλατζάκης, εκπρόσωποι κομμάτων και οι επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων που συμμετείχαν στις εκλογές.

Ορκωμοσία

Δημοτικό Συμβούλιο Ιεράπετρας

Ο απερχόμενος Δήμαρχος Νίκος Χριστοφακάκης, μίλησε για το αυτονόητο του ελέγχου του Δημάρχου και της παράταξη του.
Τέλος ο νέος Δήμαρχος ανέγνωσε κατά κάποιο τρόπο τις προγραμματικές του, όπως τις χαρακτήρισε, δηλώσεις δίδοντας ένα πρώτο δείγμα για το πώς σκοπεύει να διοικήσει την επόμενη τετραετία.

¶λλωστε η παρουσία των ισχυρών του συνδυασμού, των οποίων η συνεργασία αυτή τη φορά είχε σαν αποτέλεσμα τη νίκη στις εκλογές, δείχνει τον δρόμο…….

Print Friendly, PDF & Email

Από manos