Ιεράπετρα νέα πορεία
Ιεράπετρα νέα πορεία

Τη Δευτέρα 25 Αυγούστου, στις 8:00 του βράδυ, στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» πρόκειται να πραγματοποιηθεί η τελετή ορκωμοσίας της Νέας Δημοτικής Αρχής Ιεράπετρας, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας, κκ Ευγενίου.

Κατά τη διάρκεια της τελετής θα γίνει ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη, των μελών του νέου Δημοτικού Συμβούλιου, των μελών της Δημοτικής Κοινότητας και των εκπροσώπων και μελών των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Ιεράπετρας.

ο νέος δήμαρχος Ιεράπετρας Θεοδόσης Καλαντζάκης
ο νέος δήμαρχος Ιεράπετρας Θεοδόσης Καλαντζάκης

Όπως δήλωσε ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος, κος. Θεοδόσιος Καλαντζάκης « η ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής σηματοδοτεί παράλληλα και το νέο ξεκίνημα για το Δήμο Ιεράπετρας. Έχοντας επίγνωση των σημαντικών ελλείψεων και προβλημάτων του Δήμου μας και έχοντας προβεί ήδη σε μια πρώτη εκτίμηση της κατάστασης, είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε τη διοίκηση του Δήμου, κάνοντας στοχευμένες παρεμβάσεις. Έχοντας δίπλα μου μια ομάδα δυναμικών ανθρώπων και με την εποικοδομητική συνεργασία όλων των εργαζομένων του Δήμου, είμαστε βέβαιοι ότι ο Δήμος Ιεράπετρας θα ξεκινήσει μια νέα πορεία ανάπτυξης και προόδου. Σας προσκαλώ λοιπόν όλους στην τελετή ορκωμοσίας, τη Δευτέρα 25 Αυγούστου στις 8:00 το βράδυ στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη»

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos