ο Γιώργος Λασιθιωτάκης με το Νίκο Κοκκίνη
ο Γιώργος Λασιθιωτάκης

Ζουμε σε ενα τοπο…σε ενα Δημο που θα τον ζηλευαν πολλοι!! Εκτος απο τη φυσικη ομορφια που προσφερει απλοχερα σε καθε ακρη του εχει και αξιολογες δυνατοτητες αναπτυξης. Ειτε αυτο ειναι υποδομες σε διαφορους τομεις ειτε εναλλακτικες μορφες τουρισμου.

Μπορει με καλη οργανωση νεες ιδεες και εξωστρεφεια να δημιουργηθει ενα πλαισιο λειτουργιας του Δημου το οποιο θα φερει τον Τοπο μας στη θεση που του αρμοζει. Οχι εγκαταλειψη αλλα αξιοποιηση της καθε γειτονιας, του καθε χωριου ειτε σε υποδομες για τη καλυτερη διαβιωση μας ειτε στην αναδειξη και προβολη της πολιτιστικης και πολιτισμικής μας κληρονομιας που χανεται σιγα σιγα.

Για να μη μενουμε πισω σε σχεση με αλλες περιοχες τουλαχιστον της Κρητης χρειαζεται να συμμετεχουμε ολοι με ιδεες η λυσεις για το καλο του τοπου μας. Μη μενουμε αμετοχοι στα προβληματα.

Οι ανησυχιες και τα θελω για τον τοπο μου με εκαναν να παρω την αποφαση να συμμετεχω στις αυτοδιοικητικες εκλογες του Μαιου ως υποψηφιος Δημοτικος συμβουλος με τον συνδυασμο του κ Νικου Κοκκινη γιατι πιστεύω στην καλυτερη διοικηση του Δημου μας με εξωστρεφεια, κοινωνικο προσωπο και συνεπεια στη λυση των προβληματων του Δημου μας.

Η υποβαθμιση αλλο του τοπου μας δε μας αξιζει. Με σεβασμο και καθαρη ματια θα γινουμε καλυτεροι και μεις και ο τοπος μας Στη διαθεση σας να βρουμε λυσεις και να πετυχουμε το καλυτερο. Γεννηθηκα το Μαρτιο του 1978

Ειμαι κατοικος Μιλατου οπου απασχολουμαι ως ελευθερος επαγγελματιας και η μητερα μου ειναι απο την Πρινα.

Ειμαι Προεδρος στο Πολιτιστικο Σύλλογο Μιλατου οπου δραστηριοποιουμε τα τελευταια χρονια και μελος στην Πολιτιστική Ενωση Αγιου Νικολαου Αποφοιτησα απο το Γενικο Επαγγελματικό Λυκειο Νεαπολης.

Με εκτιμηση

Γιώργος Λασιθιωτάκης του Εμμανουήλ

Η’ ΓΑΒΑΛΑΣ

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos