Γιώργος ΣφυράκηςΟ καθηγητής και πρώην πρόεδρος της Κοινότητας Μιλάτου και της επιτροπής αγώνα σύστασης του δήμου Βραχασίου κ. Γιώργος Σφυράκης θα είναι ο υποψήφιος κοινοτάρχης που θα πρέπει με τη βοήθεια επταμελούς επιτροπής να υποβάλλουν προτάσεις για τη σύνθεση του τελικού ψηφοδελτίου του Βραχασίου.

 
Αυτό αποφασίστηκε το Σάββατο 11 Μαρτίου στο Βραχάσι, όταν πραγματοποιήθηκε η Λαϊκή Συνέλευση όσων κατοίκων του Βραχασίου, του Σισίου και της Μιλάτου συμμετείχαν στον αγώνα για την αυτοδιοικητική αυτονομία της περιοχής.
 
Κύρια θέματα που απασχόλησαν τη συνέλευση ήταν η επιλογή των υποψηφίων για τις προσεχείς δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές του Οκτωβρίου καθώς και τον τρόπο διαχείρισης των προβλημάτων της περιοχής έως ότου αναλάβε η νέα κοινοτική αρχή, δηλαδή από την 1η Ιανουαρίου 2007.
 
Έτσι η συνέλευση αποφάσισε να εξακολουθήσει η Επιτροπή Αγώνα να έχει τη διαχείριση των θεμάτων και τις επαφές με την Περιφέρεια Κρήτης αλλά και με το υπουργείο Εσωτερικών για όσα ζητήματα εκκρεμούν αλλά και που πρόκειται, στο δίαστημα μέχρι τις εκλογές, να προκύψουν.
 
 
γράφει η Βίκυ Αγγελοπούλου
Print Friendly, PDF & Email

Από manos