Ο Σύγχρονος Δήμος με το ΝΟΑΝΣυνάντηση με το ΝΟΑΝ είχε αντιπροσωπεία του συνδυασμού «ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣ» με επικεφαλής τον Δημήτρη Κουνενάκη. Αναπτύχθηκε μια ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων και ως βασικότερα προβλήματα αναπτύχθηκαν τα παρακάτω: Το διοικητικό συμβούλιο εκφράζει παράπονα για την παρουσία και την στήριξη του Δήμου. Θεωρούν ότι δεν υπάρχει ικανοποιητική παρουσία του Δήμου σε εκδηλώσεις καθώς επίσης και επαρκής οικονομική συνδρομή.

Εκτιμούν πως πρέπει να γίνει ένας καλύτερος καταμερισμός ενισχύσεων στα αθλητικά σωματεία. Χρειάζεται να εντάξει ο Δήμος στο ετήσιο πρόγραμμα του τις αθλτικές συναντήσεις, οι οποίες διαφημίζουν τη πόλη και ενισχύουν τον αθλητισμό. Θέμα, επίσης, τίθεται για την επιβράβευση των αθλητών που διακρίνονται σε αγώνες, γεγονός που θα προωθήσει την αθλητική δραστηριότητα. Σοβαρά προβλήματα υπάρχουν στη γενικότερη λειτουργία του υπάρχοντος κολυμβητηρίου.

Ένα θέμα είναι η αξιοποίηση του μετά την αποπεράτωση του νέου κολυμβητηρίου και ένα άλλο είναι η προσέγγιση στο χώρο του κολυμβητηρίου, δεδομένου ότι δεν υπάρχουν χώροι στάθμευσης και πεζοδρόμια με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν τόσο οι αθλητές όσο και οι επσκέπτες.

Για το νέο κολυμβητήριο θεωρούν απαραίτητη, την κατασκευή μικρής πισίνας, διότι χωρίς αυτήν το κολυμβητήριο δεν μπορεί να επιτελέσει το έργο του. Συζητήσαμε με το Δ.Σ του ΝΟΑΝ τον τρόπο συνεργασίας προς όφελος τόσο του σωματείου όσο και του Δήμου και της κοινωνίας. ίναι απαραίτητο να έχουμε μια καλή συνεργασία, στα πλαίσια του αθλητικού οργανισμού, όπου θα προγραμματίζουμε τις ετήσιες εκδηλώσεις και τις αθλητικές υποδομές.

Είναι ανάγκη επίσης να δούμε από κοινού την αξιοποίηση των υπαρχουσών αθλητικών εγκαταστάσεων, την ανάπτυξη νων, ώστε αξιοποιώντας το εξαιρετικό κλίμα της περιοχής, να αναπτύξουμε τον αθλητικό τουρισμό.

Άγιος Νικόλαος 31 Ιουλίου 2006

Το γραφείο Τύπου

Σχετικοί Δικτυακοί Τόποι

Σύγχρονος Δήμος

 

Print Friendly, PDF & Email

Από manos