περιβάλλον αοριστίας, λασπολογίας και μηδενισμού
Δικαίωμα στη πόλη

Όλη η προεκλογική περίοδος έχει λάβει χώρα σε ένα περιβάλλον αοριστίας, λασπολογίας και μηδενισμού, εκ μέρους του συνδυασμού του Νίκου Κοκκίνη, το οποίο έχει κορυφωθεί τις τελευταίες ημέρες. Έχουμε δεχθεί ανελέητο πόλεμο, και κριτική όχι με στόχο το έργο μας, αλλά με στόχο τον μηδενισμό και την υποτίμηση της προσπάθειας τόσων ανθρώπων.

Έχουμε ακούσει πολλά … το μόνο που δεν ακούσαμε είναι το πρόγραμμα τους. Ένα σαφές πρόγραμμα, ξεκάθαρο για το τι θα κάνουν την επόμενη μέρα, έστω σε ένα τομέα. Καταιγισμός κειμένων στην πλειονότητα τους, ασύντακτων που αντικατοπτρίζουν τη σύγχυση που υπάρχει στο συνδυασμό, αναπαράγοντας συνεχώς τα ίδια πράγματα. 

Στο κλίμα πόλωσης και εκφοβισμού που καλλιεργείται συστηματικά από εκείνους εμείς προτάσσουμε την ομαδικότητα, την εργατικότητα και την αξιοπρέπεια μας!

Στις τακτικές του παλαιοκομματισμού και των μικροπολιτικών συμφερόντων εμείς απαντάμε με εκσυγχρονισμό, έχουμε αφήσει πίσω μας την δεκαετία του 1980 και βρισκόμαστε στον 21ο αιώνα!

Αντιπαραβάλλοντας αυτό το κλίμα κι αυτή την τάση ισοπέδωσης εμείς μπορούμε να μιλήσουμε μόνο για έργα, για πράξεις και για όραμα!

Με σιγουριά στην κρίση τον δημοτών, με την ευθύνη που έχουμε για τον τόπο μας και τα παιδιά μας, με καθαρή πρόταση προχωράμε μαζί!

Μαζί για τον Άνθρωπο, για τον τόπο, για τον τουρισμό, για τον πολιτισμό, για τον αθλητισμό και για το περιβάλλον!

Ένα όραμα που ξεκινήσαμε ΜΑΖΙ πριν μία πενταετία και ΜΑΖΙ θα ολοκληρώσουμε!

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos