..... να σχηματίσουν με πλήρη βεβαιότητα την βούληση τους για την ψήφο τους, που θα κρίνει  το μέλλον των επόμενων γενεών.
….. για να πάμε ήρεμα στη κάλπη

Στον Άγιο Νικόλαο και στο Δημοτικό Κατάστημα σήμερα την 7 Σεπτεμβρίου 2015 ημέρα Δευτέρα και ώρα 12.00 συνήλθαν σε κοινή σύσκεψη ύστερα από πρόσκληση του Δημάρχου Αγίου Νικολάου κ. Ζερβού Αντωνίου εκπρόσωποι των κομμάτων συμμετεχόντων στις Βουλευτικές Εκλογές και σε συνασπισμούς συνεργαζόμενων πολιτικών κομμάτων την 20η Σεπτεμβρίου 2015 και συγκεκριμένα οι :

  • Ζερβός Αντώνιος Δήμαρχος Προεδρεύων
  • Μουμτζής Γεώργιος εκπρόσωπος ΚΚΕ
  • Πλατής Εμμανουήλ εκπρόσωπος ΠΑΣΟΚ
  • Σταυρακάκης Μιχαήλ εκπρόσωπος Ν.Δ.
  • Χαλκιαδάκης Δαμιανός εκπρόσωπος ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ
  • Καλιντέρης Γεώργιος εκπρόσωπος ΣΥΡΙΖΑ

Ακολούθησε διαλογική συζήτηση κατά την οποία εκφράστηκαν διάφορες απόψεις σχετικά με την προβολή των μηνυμάτων των συνδυασμών κατά την προεκλογική περίοδο και ομόφωνα αποφασίστηκαν τα παρακάτω :

  1. Με ευθύνη των κομμάτων θα κατασκευασθούν και θα τοποθετηθούν ταμπλό ή πάνελ (ένα για κάθε κόμμα  στα παρακάτω σημεία) : α) περιοχή Νομαρχίας, β) περιοχή Νοσοκομείου, γ) κόμβος Κριτσάς,  δ) κόμβος Ξηροκάμπου, ε) γέφυρα Λατούς, στ) περιοχή νέου πρακτορείου ΚΤΕΛ,  διαστάσεων 2Χ1
  2. Επιτρέπεται η ανάρτηση 2 επιστήλων μονοπανό από κάθε συνδυασμό στα παρακάτω σημεία : α) κόμβος Κριτσάς, β) κόμβος  Ξηροκάμπου, γ) περιοχή Νοσοκομείου, δ) περιοχή νέου πρακτορείου, ε) είσοδος Μαρίνας, (από Δημαρχείο μέχρι παλαιό Πρακτορείο), στ) γέφυρα Λατούς, ζ) παρακαμπτήριος Ελούντας, η) παραλιακός (Ακτή Κουνδούρου), διαστάσεων 2Χ1
  3. Θα επιτρέπεται η αφισοκόλληση με τη μέθοδο της διπλής αφίσας (σάντουιτς) στις οδούς Κ. Καραμανλή (έξοδος προς Κριτσάς) και Παπανδρέου (έξοδος προς Ηράκλειο) δύο (2)  ημέρες πριν την κεντρική ομιλία του κάθε συνδυασμού στον Άγιο Νικόλαο. Την επομένη της ομιλίας οι αφίσες θα αφαιρούνται με ευθύνη του Δήμου.

Επιτρέπεται η μεγαφωνική διαφήμιση προεκλογικής ομιλίας μόνο την ημέρα της κεντρικής προεκλογικής ομιλίας στην έδρα του Δήμου, στα Δημοτικά Διαμερίσματα επιτρέπεται η χρήση μεγαφώνων στα αυτοκίνητα την προηγούμενη και την ημέρα της ομιλίας σε κατάλληλες ώρες

  1. Απαγορεύεται η αναγραφή συνθημάτων με σπρέι ή  χρώμα
  2. Στις Δημοτικές Κοινότητες και στις Τοπικές Κοινότητες επιτρέπεται η αφισοκόλληση χωρίς χημικά μέσα καθώς και η ανάρτηση  δύο επιστήλων μονοπανό σε κάθε Δημοτική και Τοπική Κοινότητα.
  3. Σε περίπτωση που υπάρξει πρόβλημα θα συνεδριάζει η διακομματική επιτροπή για να δίνει λύση και το συντονισμό θα έχει ο Δήμαρχος κ. Ζερβός Αντώνιος
  4. Την επομένη των εκλογών τα ταμπλό θα αποσυρθούν με ευθύνη των κομμάτων.
  5. Στην κεντρική πλατεία, πεζόδρομο και περιοχή Δημαρχείου θα παραχωρηθεί χώρος διαστάσεων 2Χ2,5 μ2 σε κάθε κόμμα για την τοποθέτηση ΚΙΟΣΚΙ
  6. Απαγορεύεται στα εκλογικά τμήματα 100 μέτρα απόσταση να τοποθετούνται κατασκευές, αφίσες κ.λ.π.

ΝΕΑΠΟΛΗ

Στην κεντρική πλατεία, περιοχή Δημαρχείου, θα παραχωρηθεί χώρος διαστάσεων 2Χ2,5 μ2 σε κάθε κόμμα για την τοποθέτηση ΚΙΟΣΚΙ.

Θα επιτρέπεται η αφισοκόλληση με τη μέθοδο της διπλής αφίσας (σάντουιτς) στις εξόδους της πόλης και περιφερειακά  πριν  την κεντρική ομιλία του κάθε κόμματος στη Νεάπολη. Την επόμενη της ομιλίας οι αφίσες θα αφαιρούνται με ευθύνη του Δήμου.

                    Για τούτο συντάχθηκε και υπογράφεται ως έπεται : 

  Άγιος Νικόλαος 7-9-2015

     Ο Πρόεδρος                                                    Τα μέλη

     Ζερβός Αντώνιος                 Μουμτζής Γεώργιος εκπρόσωπος ΚΚΕ

                            

                                         Πλατής Εμμανουήλ εκπρόσωπος ΠΑΣΟΚ  

 

                                        Σταυρακάκης Μιχαήλ εκπρόσωπος Ν.Δ.

 

                                                Χαλκιαδάκης Δαμιανός εκ. ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

 

                                                         Καλιντέρης Γεώργιος εκπ/πος ΣΥΡΙΖΑ   

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos

Η θέση σας, χρήσιμη !!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.