ο Μανώλης Θραψανιώτης
ο Μανώλης Θραψανιώτης

Η  Συνέλευση της Οργάνωσης Μελών Αγίου Νικολάου του ΣΥΡΙΖΑ που πραγματοποιήθηκε  στις 31/8/2015, ασχολήθηκε με την τρέχουσα πολιτική κατάσταση  και καθόρισε τα πρώτα βήματα εν όψη των εκλογών.

Επιβεβαιώθηκε η στήριξη της κυβέρνησης της Αριστεράς, ιδιαίτερα στις δύσκολες και απαιτητικές καταστάσεις που αντιμετωπίζει η χώρα και ο λαός μας.

Όλοι συμφώνησαν ότι πρέπει να δώσουμε κάθε δυνατότητα στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνήσει αυτοδύναμα, και να μην επιτρέψουμε την επάνοδο του παλαιού, φθαρμένου και διαπλεκόμενου πολιτικού  κατεστημένου.

. Εκφράστηκαν οι προβληματισμοί όλων των μελών και η αποφασιστικότητα για  καθολική συμμετοχή στον δύσκολο αγώνα που έχουμε μπροστά μας.

Συστήθηκε Εκλογική Επιτροπή η οποία είναι ανοιχτή για συμπλήρωση τόσο από μέλη αλλά και από φίλους του κόμματος που θέλουν να βοηθήσουν στον προεκλογικό αγώνα.

Επίσης η Γενική Συνέλευση αποφάσισε και ομόφωνα προτείνει στην Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Λασιθίου για τις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015 την υποψηφιότητα του  Μανόλη Θραψανιώτη, ο οποίος  το απεδέχθη.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos