ο πρόεδρος της Κοινωνίας Αξιών, Δημήτρης Μπουραντάς
ο πρόεδρος της Κοινωνίας Αξιών, Δημήτρης Μπουραντάς

Αυτές οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Ευρωκοινοβουλίου τον Μάη, εκτός της αλλαγής του πολιτικού σκηνικού που υπόσχονται για τη χώρα και την Ευρώπη, έχουν αναδείξει νέα πολιτικά σχήματα, έξω από κατεστημένα πολιτικά τζάκια ή λογικές, με διαφορετικό λόγο, χωρίς “ΘΑ”, ούτε ξύλινες λέξεις…

Με την ηγεσία ενός τέτοιου νέου, διαφορετικού πολιτικού συνόλου είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε, να πούμε, να μιλήσουμε και να ρωτήσουμε: Πρόκειται για την “Κοινωνία Αξιών”, με τα μέλη της οποίας βρεθήκαμε στον Άγιο Νικόλαο, το μεσημέρι του Σαββάτου (12/4).

Γνωρίσαμε δια ζώσης, τον Δημήτρη Μπουραντά καθηγητή management and human rescourses, στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, του οποίο γνωρίζαμε τη λογοτεχνική πλευρά και τον Στέλιο Φενέκο, υποναύαρχος εν αποστρατεία, ο οποίος παραιτήθηκε από κορυφαία θέση στο πολεμικό ναυτικό το 2010 όταν ο Ευάγγελος Βενιζέλος, κατηγόρησε την ηγεσία του Ναυτικού για αυτισμό.

Η Κοινωνία Αξιών, μας είπε ο πρόεδρος της αποτελείται από ανθρώπους του πνεύματος, της εργασίας, εργαζόμενοι αγρότες και πολλοί άλλοι που δεν πιστεύουν στον κομματισμό και τους επαγγελματίες πολιτικούς. Ανήκει στο κοινωνικό κέντρο και δεν πιστεύει στις ξεπερασμένες ιδεολογίες.

Ο νέος αυτός πολιτικός φορέας, έχει άποψη για την ανεργία, για την ανάπτυξη, τη διαφθορά, αλλά και την Ευρώπη αυτή – καθεαυτή, για την οποία θεωρεί ότι το πρόβλημα είναι κυρίως πολιτικό.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos