Δημοτική ΑναγέννησηΣυνάντηση με το Σωματείο Ιδιοκτητών Ταξί Αγίου Νικολάου είχε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Κωνσταντίνος Τσουκάκης και μέλη του συνδυασμού «Δημοτική Αναγέννηση», όπου συζήτησαν τα προβλήματα του κλάδου τους στην περιοχή αλλά και προτάσεις για τη βελτίωση της λειτουργίας στο κέντρο της πόλεως.
 
Οι εαγγελματίες των ταξί επεσήμαναν την ανάγκη παραχώρησης επιπλέον τεσσάρων θέσεων στάθμευσης – αναμονής στην ανατολική πλευρά της Πλατείας Ελ. Βενιζέλου, σημειώνοντας ότι αυτό θα συμβάλει στην επίλυση του προβλήματος παρεμπόδισης της ομαλής ροής της κυκλοφορίας από τα αυτοκίνηα που σταθμεύουν ή σταματούν, επιβάλλοντας τη διαρκή παρουσία δημοτικού αστυνομικού για την αντιμετώπισή του.
 
Το κυκλοφοριακό πρόβλημα και η ανάγκη εξεύρεσης λύσεων για την αντιμετώπισή του, επισημαίνουν οι επαγγελματίες ταξί ς μείζον, που παρεμποδίζει και τους ίδιους στο έργο τους. Επίσης, τόνισαν την ανάγκη συντήρησης του οδοστρώματος σε τμήματα δρόμων της περιοχής, που ενέχουν κινδύνους για πρόκληση ατυχημάτων ή ζημιών στα οχήματα.
 
Παράλληλα, ανέφεραν ότι διαπιστώνεται δυσκολία στην ομαλή εξυπηρέτηση των τουριστών στην περιοχή της Ελούντας, ιδιαίτερα κατά την υψηλή τουριστική περίοδο, όπου παρατηρείται καθυστέρηση να βρει κάποιος ταξί. Οι επαγγελματίες ταξί Αγίου Νικολάου ζητούν, την εξεύρεση φόρμουλας ώστε να καλυφθεί η περιοχή κατά τον βέλτιστο, δυνατό τρόπο, συμβάλλοντας έτσι στην καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού.
 
Ο υποψήφιος Δήμαρχος συνεχάρη τους εκπροσώπους του κλάδου των ταξί για την πολύ καλή κατάσταση στην οποία διατηρούν τα οχήματά τος, που συνιστά βασικό παράγοντα παροχής ποιοτικών υπηρεσιών και τόνισε ότι είναι αναγκαία η συνεργασία του Δήμου με όλους τους φορείς που εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα με δραστηριότητες που επηρεάζουν τις συνθήκες λειτουργίας του Δήμου.
 
Διαβεβαίωσε τη διοίκηση του Συλλόγου Ιδιοκτητών Ταξί ότι οι προτάσεις και τα αιτήματά τους θα εξεταστούν στο πλαίσιο της αναζήτησης αποτελεσματικότερων λύσεων για την βελτίωση της καθημερινής ζωής του δημότη, των επισκεπτών της περιοχής και της δικής τους επαγγελματική λειτουργίας.
 
Γραφείο Τύπου

Print Friendly, PDF & Email

Από manos