εκπρόσωποι κομμάτων με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο
εκπρόσωποι κομμάτων με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 8 Ιανουαρίου στο δήμο Ιεράπετρας με εκπροσώπους κομμάτων εν όψει των Βουλευτικών Εκλογών της 25ης Ιανουαρίου.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών, κ. Μανώλης Λουτσέτης, η Γενική Γραμματέας του δήμου, κα. Ρίτσα Χριστοδούλου, η Διευθύντρια της Διοικητικής Υπηρεσίας, κα. Αναστασία Περάκη και εκπρόσωποι κομματικών παρατάξεων, κ. Μάνος Σολιδάκης, εκπροσωπώντας τη Νέα Δημοκρατία, ο κ. Δημήτρης Γιαννίδης, εκπροσωπώντας τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Χαράλαμπος Αρχοντουλάκης, εκπροσωπώντας το ΠΑΣΟΚ και η κα. Μαρία Κοτσιφάκη, εκπροσωπώντας το ΚΚΕ.

Θέμα της ενημερωτικής συνάντησης ήταν η κατανομή χώρων και ο καθορισμός του τρόπου χρήσης αυτών εν όψει των εκλογών. Συγκεκριμένα, συζητήθηκε το καθεστώς παραχώρησης δημοτικών χώρων και πλατειών εν όψει της προεκλογικής περιόδου, καθώς επίσης και το καθεστώς αφισοκόλλησης.

Όπως αναφέρθηκε από τον Αντιδήμαρχο κ. Φραγκούλη στόχος είναι να υπάρξει από κοινού συμφωνία προκειμένου να υπάρχει οργάνωση όσον αφορά την κατανομή και τον τρόπο χρήσης των κοινοχρηστών χώρων για την προβολή των κομμάτων κατά την προεκλογική περίοδο, ώστε να μη δημιουργηθούν προβλήματα είτε με την αφισοκόλληση είτε και με την χρήση των δημόσιων κοινοχρήστων χώρων.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos