Συνάντηση με τον Ε.Π.Σ ΛασιθίουΣυνάντηση με τον Ε.Π.Σ Λασιθίου είχε αντιπροσωπεία του συνδυασμού «ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣ» με επικεφαλής τον Δημήτρη Κουνενάκη. Αναπτύχθηκε μια ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων και ως βασικότερα προβλήματα αναπτύχθηκαν τα παρακάτω:
 
Είναι επιτακτική η ανάγκη για τοποθέτηση πλαστικού τάπητα στα γήπεδα των Λακωνίων και του Κρούστα καθώς και η φύλαξη τους από ένα τουλάχιστον φύλακα, ιδιαίτερα τα σαββατοκύριακα.
 
Επιπλέον, η συντήρηση και η προστασία της αθλητικής περιουσίας(αθλητικές εγκαταστάσεις, αποδυτήρια, τάπητες κτλ) αποτελεί πάγιο αίτημα του Συλλόγου. Ιδιαίτερη έμφαση δίνει ο Σύλλογος στην περίφραξη του γηπέδου που βρίσκεται στην Αμμούδα καθώς και στην κατασκευή αποδυτηρίων στο ίδιο γήπεδο.
 
Η συμμετοχή των αθλητικών σωματείων στον ΟΝΑΔΑΝ αλλά και η δημιουργία παιδικών ομάδων, που θα φιλοξενούν παιδιά 7 έως 15 χρονών, αποτελεί μια ξεχωριστή πρόταση για τα αθλητικά δεδομένα του τόπου μας, ενώ παράλληλα η κατασκευή μικρών αθλητικών εγκαταστάσεων, γηπέδων καλαθοσφαίρισης και γηπέδων 5Χ5 μέσα στην πόλη, θα δημιουργήσει νέες ευκαιρίες για ενασχόληση με τον αθλητισμό.
 
Η άποψη των μελών της Ε.Π.Σ Λασιθίου είναι ότι πρέπει να γίνεται μια καλύτερη κατανομή στα αθλητικά σωματεία, ώστε να ενισχύονται μεγαλύτερες δράσεις.
 
Τονίσαμε ιδιαίτερα το ζήτημα της ανάπτυξης του αθλητικού τουρισμού σε συνεργασία με τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις του τόπου μας, μια πρόταση που θα βελτιώσει αφενός την τουριστική προβολή του τόπου μας, αφετέρου τις αθλητικές υποδομές. Θεωρούμε τέλος, απααίτητο τη σταθερή συνεργασία του Δήμου με τους αθλητικούς φορείς, τόσο για τον προγραμματισμό των υποδομών, όσο και για τις αθλητικές δραστηριότητες.
 
 Άγιος Νικόλαος 20 Ιουλίου 2006
 
Το γραφείο Τύπου

Print Friendly, PDF & Email

Από manos