Logo του Συνδυασμού

Πολιτών Νομαρχία

Η υποψήφια Νομάρχης Ηρακλείου κ. Βαγγελιώ Σχοιναράκη – Ηλιάκη κάνοντας πράξη την υπόσχεση που έδωσε ότι το πρόγραμμα του συνδυασμού “ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ” θα έχει τη σφραγίδα των πολιτών, την Κυριακή 9 Ιουλίου, στο Πολύκεντρο του Δήμου Χερσονήσου, είχε την πρώτη συνάντηση με τους φορείς των Δήμων Χερσονήσου, Μαλίων, Επισκοπής, Γουβών και Ν. Καζαντζάκη.

Από τη συνάντηση

Δήμαρχοι, φορείς

Οι Βουλευτές ν. Ηρακλείου κ. Μανόλης Στρατάκης και Βασίλης Κεγκέρογλου, οι Αντινομάρχες κ. Γιώργος Γιανναδάκης και κ. Μιχάλης Παπαγιαννάκης , οι Δήμαρχοι Χερσονήσου κ. Σπύρος Δνέλης, Μαλίων κ. Κώστας Λαγουδάκης, Επισκοπής κ. Χάρης Ροδιτάκης, Ν. Καζαντζάκη κ. Ρούσσος Κυπριωτάκης, Γουβών κ. Δημοσθένης Μπλαβάκης καθώς και Δημοτικοί Σύμβουλοι των παραπάνω Δήμων, ο πρόεδρος και πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων ν. Ηρακλείου κ. Λαμπρινός και κ. Καλουτσάκη, η Esther Van Deborn Product Manager και Υπεύθυνη Συμβολαίων της TUI καθώς και ο υπεύθυνος γραφείου εξωτερικού κ. Γιώργος Δήμας, πρόεδροι και εκπρόσωποι μαζικών φορέων και συλλόγων των παραπάνω δήμων και υποψήφοι Δήμαρχοι, όπου συμμετείχαν, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με την κ. Σχοιναράκη και να καταθέσουν τις απόψεις τους για τα προβλήματα που απασχολούν τις περιοχές τους.

Κατά τη συζήτηση

Σχοιναράκη, Σκουλάς

Τη συζήτησε συντόνισε ο πρώην Υπουργός Τουρισμού κ. Νίκος Σκουλάς.

Τονίστηκε ιδιαίτερα το θετικό της πρωτοβουλίας για συνεργασία της αυτοδιοίκησης πρώτου βαθμού και των φορέων με τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, η οποία, όπως τόνισε η Υποψήφια Νομάρχης, πρέπει να συνεχιστεί και μετά γιατί αποτελεί τη βάση που μας δίνει τη δυνατότητα να ορίζουμε τις τύχες του τόπου μας. Το αποτέλεσμα αυτής της συνάντησης όπως και αυτών που θα ακολουθήσουν βοηθούν το άλμα στην πρόοδο, το άλμα στο αύριο.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos