Από την επίσκεψη

Πολιτών Νομαρχία

Η υποψήφια νομάρχης Ηρακλείου κ. Βαγγελιώ Σχοιναράκη – Ηλιάκη, συνοδευόμενη από υποψήφιους νομαρχιακούς συμβούλους του συνδυασμού Ηράκλειο – Πολιτών Νομαρχία, επισκέφτηκε σήμερα Υπηρεσίες της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης όπως τις Δνσεις Αγροτικής Ανάπτυξης, Πολεοδομίας, Τεχνικών Υπηρεσιών, Εισοδηματικών Ενισχύσεων και Παρεμβάσεων, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, Προγραμματισμού και Διαχείρισης Προγραμμάτων.

Η κ. Σχοιναράκη συζήτησε με τους εκπροσώπους των εργαζομένων, το διοικητικό προσωπικό, ενημερώθηκε για τα προβλήματα και αντάλλαξε απόψεις για τις προοπτικές ενίσχυσης και καλύτερης λειτουργίας της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης για την ποιοτική ανβάθμιση των υπηρεσιών.
Η κυρία Σχοιναράκη τόνισε ότι στόχος όλων μας θα πρέπει να είναι η εξυπηρέτηση του πολίτη που μπορεί να επιτευχθεί με την αναδιοργάνωση του λειτουργικού σχήματος της νομαρχίας, σε συνεργασία με το σύνολο των εργαζομένων, με στόχο τη μείωση των γραφειοκρατικών διαδικασιών και την αποτελεσματική λειτουργία.
Το Σάββατο 9/9 η κ. Σχοιναράκη θα επισκεφτεί τη λαϊκή αγορά του Αρκαλοχωρίου και έπειτα τα χωριά Ρουσοχώρια, Αυλή, Κασάνους, Καραβάδου, Μάρθα, Κάτω Βιάννος, Χόνδρος, Ανω Βιάννος, Βαχός Αμιρά, Αρβη, Κεφαλόβρυση, Πεύκος, Αγιος Βασίλης, Συκολόγος, Καλάμι και Ψαρή Φοράδα.
Την Κυριακή 10/9 η κ. Σχοιναράκη θα παραστεί στην 63η Επέτειο του Ολοκαυτώματος και της καταστροφής της περιοχής Βιάννου και Ιεράπετρας στο Σελί Αμιρών. Έπειτα θα επισκεφτεί τα χωριά Θωμαδιανό, Έμπαρος, Ξενιακός, Μιλλιαράδων, Αφρατ, Παναγιά, Νιπιδιτός, Αγία Παρασκευή, Αρμάχα, Γεράκι, Μαθιά, Αμαριανό, Κασταμονίτσα, Λύττος, Ασκούς, Πολυθέα, Καρουζανά, Αρχάγγελος και Ευαγγελισμός.
Print Friendly, PDF & Email

Από manos