με τον Μητροπολίτη Πέτρας Νεκτάριο
με τον Μητροπολίτη Πέτρας Νεκτάριο

Το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πέτρας και Χερρονήσου κ. Νεκτάριο επισκέφθηκε χθες ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Δημήτρης Κουνενάκης,  συνοδευόμενος  από Υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους, στα γραφεία του στη Νεάπολη.

Ο κ. Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη που σε αυτά τα πολύ δύσκολα χρόνια, ο ίδιος προσωπικά αλλά και η εκκλησία  στάθηκαν αρωγοί στην κοινωνία που περνά μια πολύ μεγάλη κρίση και η συμβολή τους είναι πολύ μεγάλη στη διατήρηση του κοινωνικού και πολιτισμικού ιστού.  Είναι ευτύχημα που η έδρα της Μητρόπολης είναι στη Νεάπολη, μιας μητρόπολης η οποία εκτείνεται σε δύο μεγάλους Δήμους και με τη  στάση της επιβεβαιώνει τον ηγετικό της ρόλο σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία η οποία αποτελεί και την βάση της κοινωνικής συνύπαρξης αλλά και της οικονομίας λόγω του τουρισμού.

Ο κ. Κουνενάκης ευχαρίστησε τον Σεβασμιότατο για τις καλές σχέσεις , την καλή συνεργασία,  σε πάρα πολλά ζητήματα που έχουν ανακύψει κατά καιρούς και ανέφερε ότι  η συνεργασία ανάμεσα στον Δήμο και στην εκκλησία ήταν απρόσκοπτη ανέφελη και απέδωσε πάρα πολλά σε πολλούς τομείς.

Ο Σεβασμιότατος αναφέρθηκε στα δύσκολα χρόνια που περνούμε, στην ανάγκη της μετριοπάθειας, της αλληλοπεριχώρησης, στο ρόλο της εκκλησίας σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, στην ανάγκη του ήπιου, προγραμματικού , συναινετικού λόγου, ώστε όλοι οι φορείς να μπορέσουν  να στηρίξουν την κοινωνία μας. Εκτίμησε ότι όλα αυτά τα χρόνια υπήρξε καλή συνεργασία τόσο με τον Δήμαρχο προσωπικά, όσο και με τον Δήμο  και ότι αυτή η συνεργασία ήταν επωφελής για την κοινωνία μας.

Τις υπηρεσίες του Δήμου στη Νεάπολη  επισκέφθηκε  ο νυν και υποψήφιος Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Δημήτρης Κουνενάκης ,  συνοδευόμενος  από Υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους .

Ο κ. Κουνενάκης  ευχαρίστησε τους υπαλλήλους γιατί σε μια πολύ δύσκολή συγκυρία, με τις συνενώσεις, με τα προβλήματα που προέκυψαν με τον Καλλικράτη, με τα διοικητικά λειτουργικά  και οργανωτικά θέματα  τα οποία προέκυψαν στην πορεία  και με μια κοινωνία σε κρίση στάθηκαν στο ύψος τους.

Ξεπέρασαν σε πολλές περιπτώσεις την υπαλληλική τους ιδιότητα και κυρίως με ανθρώπινη ζεστασιά στήριξαν την κοινωνία μας στην περιοχή του επάνω Μιραμβέλλου. Αποτελούν ουσιαστικά το μοναδικό στήριγμα στην ευρύτερη περιοχή. Ήταν από τους υπαλλήλους που δέχτηκαν περισσότερο από άλλους τα προβλήματα που κληρονομήσαμε  με το έλλειμμα και την διαχείριση του και ελπίζουμε ότι όλα αυτά θα λήξουν γρήγορα και θα ηρεμίσει η υπηρεσία και η κοινωνία.

Ο κ. Κουνενάκης ζήτησε από τους υπαλλήλους να συνεχίσουν να υπηρετούν με τον ίδιο ζήλο και ευσυνειδησία την κοινωνία μας που τους έχει ανάγκη.

Γραφείο Τύπου

«ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣ»
Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos