Τις υποψηφιότητες των Ελεάννας Φινοκαλιώτη, Αλέξη Ελπιδοφόρου και Ιωάννας Σαραντοπούλου ανακοίνωση ο δημοτικός συνδυασμός “Δικαίωμα στη Πόλη” υπό τον Αντώνη Ζερβό.

Ελεάννα Φινοκαλιώτη

Την υποψηφιότητα της με το συνδυασμό Δικαίωμα στην πόλη του δημάρχου Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβού ανακοινώνει η Ελεάννα Φινοκαλιώτη.

«Γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα σε Άγιο Νικόλαο και Νεάπολη.

Σπούδασα στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο τμήμα Μαθηματικών και παράλληλα ξεκίνησα σπουδές σε θέατρο, πιάνο και τραγούδι.

Από το 2010 είμαι αριστούχος απόφοιτος του Queen Margaret University Edinburg, με Β.Α. in Performing Arts.

Είμαι κάτοχος Πτυχίου Σύγχρονου Τραγουδιού από το Εθνικό Ωδείο Αθηνών και συνεχίζω τις σπουδές μου στο Πιάνο (Επίπεδο Α΄ Κατωτέρας).

Είμαι άριστη γνώστης της Αγγλικής και της Γερμανικής γλώσσας (επίπεδο C2 και C1 αντίστοιχα).

Ζω και εργάζομαι στην Αθήνα και μοιράζω το χρόνο μου μεταξύ Κρήτης και Αθήνας.

Ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα ενασχόλησης με τα κοινά από τον νυν Δήμαρχο, επιθυμώντας να προσθέσω κι εγώ το λιθαράκι μου στη συλλογική προσπάθεια για την ανάπτυξη του τόπου μας, μέσα από το όραμα της ομάδας του κ. Ζερβού.

Εύλογα προκύπτει το ερώτημα: πως τολμά να εμπλακεί κάποιος στα κοινά μιας περιοχής,
η οποία δεν αποτελεί τη μόνιμη κατοικία του;

Η απάντηση είναι απλή και αληθινή.

Έχοντας βαθιά αγάπη για τον Άγιο Νικόλαο, ως γη των προγόνων μου και γη στην οποία μεγάλωσα, επιθυμώ να συμμετέχω στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, αιτούμενη του Δικαιώματος μουνα λαμβάνω ενεργά θέση στα πολιτικά δρώμενα τηςγενέτειρας πόλης μου.»

Μαζί συνεχίζουμε!!!

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ιωάννα Σαραντοπούλου

Την υποψηφιότητα της με το συνδυασμό Δικαίωμα στην πόλη του δημάρχου Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβού ανακοινώνει η Ιωάννα Σαραντοπούλου.

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Από το 2008 ζω μόνιμα στον Άγιο Νικόλαο, μιας και είμαι Καθηγήτρια Επισιτιστικών Μαθημάτων στην Ανωτέρα Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης Κρήτης, του Υπουργείου Τουρισμού.

Από νωρίς κατάλαβα ότι με ενδιαφέρει ο τομέας του Τουρισμού και για το λόγο αυτό αποφοίτησα από την σχολή Διοίκησης και Οργάνωσης Τουριστικών Επιχειρήσεων ΑΤΕΙ Αθηνών (νυν Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής). Από την αρχή της καριέρας μου συνεργάστηκα με τις πιο σημαντικές Ελληνικές Ξενοδοχειακές και Επισιτιστικές Εταιρείες, ως Διευθυντικό Στέλεχος. Παράλληλα, ως εξωτερική συνεργάτιδα έχω διδάξει στα ΑΤΕΙ Αθηνών, ΙΕΚ Αναβύσσου αλλά και πολλές ιδιωτικές σχολές μιας και συμπληρώνω στην εκπαίδευση ενηλίκων 15 χρόνια.

Τελείωσα το Μεταπτυχιακό μου στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Πάτρας, στον τομέα Διοίκησης και Οργάνωσης Τουριστικών επιχειρήσεων, με έμφαση στο Μάρκετινγκ Υπηρεσιών.

Έχω Επιστημονική συγγραφική παρουσία στον τομέα του Τουρισμού. Παράλληλα είμαι Αρθρογράφος Γαστρονομίας (και όχι μόνο), συνεργαζόμενη με γνωστούς δημοσιογράφους της χώρας. Έχω τακτική συμμετοχή ως εισηγήτρια, σε Πανελλήνια και Διεθνή Συνέδρια Τουρισμού.

Η παρουσία μου στα κοινά έχει ξεκινήσει αρκετά χρόνια πριν όταν συμμετείχα στις δημοτικές εκλογές της περιοχής που κατοικούσα στην Αθήνα. Μετά από τα χρόνια διαμονής μου στη πόλη του Αγίου Νικολάου, έχω ενσωματωθεί πλήρως.

Αισθάνομαι ότι έχω να προσφέρω πολλά, μιας και η έννοια της προσφοράς και η συλλογική δουλειά αποτελούν για μένα αξίες ζωής. Με ενδιαφέρει να βοηθήσω την πόλη στην οποία κατοικώ.

Αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του Αντώνη Ζερβού προκειμένου να έχω μια θέση στο κεντρικό ψηφοδέλτιό του, γιατί πιστεύω στις ικανότητες και την εμπειρία του. Με εκφράζει η δουλειά που έχει γίνει ως τώρα, το όραμα του, οι ιδέες και οι προτάσεις του, καθώς και οι λύσεις που δίνει στα θέματα. Με εκφράζει η εξωστρέφεια που έχει αποκτήσει η πόλη, όπως δηλαδή αρμόζει σε έναν τόσο σημαντικό τουριστικό προορισμό όπως είναι, και θα είναι ο Άγιος Νικόλαος.

Γνωρίζω, και θαυμάζω, τη σκληρή δουλειά που κάνει το επιτελείο του.»

Μαζί συνεχίζουμε!!!

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ελπιδοφόρος Αλέξης

Την υποψηφιότητα του με το συνδυασμό Δικαίωμα στην πόλη του δημάρχου Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβού ανακοινώνει ο Ελπιδοφόρος Αλέξης.

«Γεννήθηκα το 1987 στον Άγιο Νικόλαο, όπου μεγάλωσα και διαμένω μόνιμα. Είμαι απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών. Έχω παρακολουθήσει το πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Πειραιώς «Επιχειρηματικά σχέδια στον κλάδο του τουρισμού» και παρακολουθώ το πρόγραμμα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών «Ψηφιακό Μάρκετινγκ και Κοινωνικά Δίκτυα».

Δραστηριοποιούμαι από το 2009 στο χώρο της Διαφήμισης και της Κατασκευής Ιστοσελίδων.

Ξεκίνησα το 2015 την ειδησεογραφική ιστοσελίδα www.topnews.gr με κεντρική
έδρα στον Άγιο Νικόλαο και την ίδια χρονιά την i-Web.gr με εξειδίκευση στο Ψηφιακό και Τουριστικό Μάρκετινγκ και την Κατασκευή Ιστοσελίδων. Είμαι συνιδρυτής και διαχειριστής της Τ.Α. Media Ι.Κ.Ε.

Διατηρώ το τεχνικό – κατασκευαστικό γραφείο Alphadesign-Alphabuild με την αδερφή μου Υπαπαντή Αλέξη, Αρχιτέκτων Μηχανικό Ε.Μ.Π. Ο αδελφός μου Σπυρίδων Αλέξης, Μηχανολόγος Μηχανικός Ε.Μ.Π., εργάζεται στο τμήμα βελτίωσης και σχεδιασμού σε μονάδα παραγωγής βιομηχανικών μηχανημάτων.

Οι γονείς μου είναι ο Μιχάλης Αλέξης και η Αρετή Τζανακάκη – Αλέξη.

Με βάση και κύριο γνώμονα ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας, αφουγκραζόμενος τα προβλήματα και τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, συμμετέχω στον συνδυασμό «Δικαίωμα στην Πόλη» του Δημάρχου Αντώνη Ζερβού.

Μπορούμε να δώσουμε την αναγκαία αναπτυξιακή ώθηση και να ανοίξουμε νέους δρόμους δημιουργίας για ένα καλύτερο αύριο.

Τι θα ήθελα να αλλάξω στον τόπο μας;

Άγιος Νικόλαος, ένας Σύγχρονος και Καινοτόμος Δήμος.

  • Οι νέες τεχνολογίες στην υπηρεσία του Δημότη

Βαδίζοντας προς την τρίτη δεκαετία του 21ου αιώνα, είναι απαραίτητη η ψηφιακή σύνδεση Πολιτών – Δήμου, καθώς και η αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών. Με την ανάπτυξη της τεχνολογίας, την ενσωμάτωση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στην καθημερινότητα των Πολιτών, αλλά και την ολοένα αυξανόμενη ενεργή συμμετοχή των Δημοτών, η ψηφιοποίηση των υπηρεσιών του Δήμου αποτελεί μονόδρομο για την απλοποίηση των διαδικασιών συναλλαγής και εξυπηρέτησης.

Με όχημα τις νέες τεχνολογίες στην υπηρεσία του Δημότη, κωλυσιεργίες παλαιότερων ετών μπορούν να εξαλειφθούν.

  • Σύγχρονες μορφές τουρισμού και μελλοντικές τάσεις

Ιδιαίτερη έμφαση πρέπει να δοθεί στον τουρισμό και τις σύγχρονες μεθόδους του. Το άνοιγμα σε νέες αγορές θα σπάσει το φράγμα της εποχικότητας. Ο Δήμος μας μπορεί να γίνει τουριστικός προορισμός τεσσάρων εποχών με τον σωστό σχεδιασμό. Αρχικά, με την ανάδειξη και αξιοποίηση των ιδιαίτερων στοιχείων του πολιτισμικού αποθέματος του τόπου μας, αλλά και με την ταυτόχρονη αναζήτηση για εναλλακτικές, λιγότερο διαδεδομένες μορφές τουριστικής ανάπτυξης, όπως είναι ο συνεδριακός τουρισμός.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για έναν Δήμο Σύγχρονο και Καινοτόμο, που θα είναι στην υπηρεσία κάθε Δημότη, χωρίς διακρίσεις και με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής ΟΛΩΝ ΜΑΣ

Μαζί συνεχίζουμε!!!
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos