άδειες φύτευσης νέων αμπελώνων
για φυτέψεις αμπέλι την σήμερον ημέρα χρειάζεσαι άδεια από ο υπουργείο μέσω Ιντερνετίου

Από τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Λασιθίου ανακοινώνεται ότι υποβάλλονται αιτήσεις για άδειες νέων φυτεύσεων αμπέλου με οινοποιήσιμες ποικιλίες.

Οι αιτήσεις και τα σχετικά δικαιολογητικά υποβάλλονται ηλεκτρονικά, στη διεύθυνση www.minagric.gr, ψηφιακές υπηρεσίες, «αίτηση αδειών φύτευσης αμπέλου» έως και την 27η Μαρτίου 2017. Οδηγίες υποβολής της αίτησης είναι διαθέσιμες στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση.

Για να είναι επιλέξιμες οι αιτήσεις θα πρέπει ο αιτών να διαθέτει αγροτεμάχιο/α έκτασης τουλάχιστον ίσης με την έκταση που αιτείται. Η αιτούμενη για άδεια νέας φύτευσης έκταση μπορεί να αντιστοιχεί σε ένα ή περισσότερα αγροτεμάχια και να είναι είτε ιδιόκτητη, είτε ενοικιαζόμενη (τουλάχιστον για 7 έτη από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης) σύμφωνα με την εθνική νομοθεσία. Η ελάχιστη αιτούμενη έκταση ανά αγροτεμάχιο ορίζεται το 1(ένα) στρέμμα.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφεριακής Ενότητας Λασιθίου στο τηλ. 2841340523.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos