Διερεύνηση της σχέσης των αγροτών με την επιχειρηματικότητα ....
Business Innovation Center of Crete

Το B.I.C. Κρήτης (Business Innovation Center of Crete) – Αγροτικό Κέντρο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας Κρήτης, το τρέχον διάστημα (έως 17 Μαΐου), εκπονεί έρευνα με τη χρήση ανώνυμων ερωτηματολογίων για την διερεύνηση της σχέσης των αγροτών με την επιχειρηματικότητα, την τεχνολογία και την καινοτομία.

Τα αποτελέσματα θα μας υποδείξουν σημεία που χρήζουν βελτίωσης και περαιτέρω έρευνας σε τομείς όπως οι καλλιεργητικές πρακτικές, η λήψη αποφάσεων και ο τρόπος άσκησης της αγροτικής δραστηριότητας στο Λασίθι.

Τα δεδομένα που θα συλλεχθούν θα μας δώσουν το έναυσμα για εξειδικευμένες μελέτες και θα αναδείξουν πεδία όπου πρέπει να επικεντρωθούν οι εργασίες του Β.Ι.C Κρήτης σε συνεργασία με τους υπόλοιπους φορείς, τις επιχειρήσεις και τους ίδιους τους παραγωγούς για την εξεύρεση ουσιαστικών λύσεων.

Το B.I.C. Κρήτης προσκαλεί όλους τους αγρότες να υποστηρίξουν το έργο του, συμπληρώνοντας το ερωτηματολόγιο που θα βρουν στη σελίδα του (www.bicofcrete.gr) καθώς και στο Facebook στη σελίδα @BICofCRETE.

Ο σύνδεσμος για την συμπλήρωση του παρέχεται επίσης εδώ: Ερωτηματολόγιο Αγροτών.

Η συμμετοχή σας, κρίνεται πιο πολύτιμη απο ποτέ.

Bonus: Το ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο, ωστόσο όποιος θέλει μπορεί να συμπληρώσει το email του για να λαμβάνει ενημερώσεις (newsletter) του B.I.C. Κρήτης. Ο κάθε ερωτώμενος με τη συμπλήρωση του email του, κερδίζει 1 συμμετοχή σε κλήρωση για να κερδίζει την κάλυψη του κόστους ενός γεύματος μέχρι 50 ευρώ, στο εστιατόριο “Βίρα Πότζι” fb: Ερωτηματολόγιο Αγροτών, στην Ιεράπετρα. Οι όροι της κλήρωσης Ερωτηματολόγιο Αγροτών

Σε πείσμα των καιρών καλωσορίζουμε το καλοκαίρι με κέρασμα!

Κάνε την ιδέα σου πράξη

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos