Εξέλιξε την αγροτική επιχείρηση σου, Καινοτομία και ΠροσαρμοστικότηταΤο 5ο μάθημα του Αγροτικού Σχολείου Τεχνολογίας και Επιχειρηματικότητας που διοργανώνει το Αγροτικό Κέντρο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας – B.I.C. Κρήτης, θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο 28/7 και ώρες 10.00 – 14.30 σε ειδική αίθουσα του Β.Ι.C. Κρήτης, οδός Φιλοθέου Ά, 8 στην Ιεράπετρα, με θέμα:

“Εξέλιξε την αγροτική επιχείρηση σου – Καινοτομία και Προσαρμοστικότητα.”

-Μελέτησε την αγορά – πως οι πληροφορίες των εξωτερικών/εσωτερικών αγορών επηρεάζουν τις αποφάσεις – γιατί να ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις των αγορών.

-Στρατηγική αναζήτηση πληροφοριών αγορών και εξελίξεων καινοτομίας.

-Branding και προστιθέμενη αξία στο προϊόν – παραδείγματα.

-Οργανώσεις παραγωγών, οφέλη- ευκαιρίες.

-Συστήματα ποιότητας στην Αγροτική παραγωγή.

-Προσαρμόσου στο κλίμα/ έδαφος/ αγορές με έξυπνη επιλογή καλλιέργειας.

-Έξυπνος εξοπλισμός στην αγροτική επιχείρηση- πως να αρχίσω, τι χρειάζομαι.

-Καινοτομική Σκέψη – εφευρετικότητα- ο ρόλος της εκπαίδευσης.

Εισηγητές του 5ου σεμιναρίου είναι οι:

Εβελίνα Μπάκιντα, απασχολούμενη στην προώθηση που απαιτεί η δικτύωση και η τελική πώληση στον Αναπτυξιακό Σύλλογο Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης και την προώθηση του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου των Βιοκαλλιεργητών Σητείας Toplou Monastery, με 15ετή επαγγελματική εμπειρία στο χώρο των εξαγωγών.

Γιώργος Λυρατζάκης, γεωπόνος, υπεύθυνος Τμήματος Γεωπονίας και Ανάπτυξης του Α.Σ. «Ανατολή» με πολυετή εμπειρία ως σύμβουλος συστημάτων ποιότητας και στη δημιουργία μεγάλων ομάδων παραγωγών.

Ευαγγελος Δρίμτζιας, γεωπόνος, πρόεδρος του DKG Group και Διαχειριστής της IQ CROPS (Ευφυής ανάπτυξη Γεωργικών εκμεταλλεύσεων Ε.Π.Ε.),με διαρκή επιμόρφωση πάνω στην επιχειρηματικότητα, τη διοίκηση, την ασφάλεια & ποιότητα τροφίμων, στην καλλιέργεια φυτών εκτός εδάφους και την αειφόρο ανάπτυξη

Μαρία Σουργιαδάκη, εκπαιδευτικός στο Επαγγελματικό Λύκειο Ιεράπετρας, στον τομέα γεωπονίας,  για 21 χρόνια μέχρι σήμερα με εργασιακή εμπειρία ως γεωπόνος εφαρμογών, και συστηματική επιμόρφωση σε σύγχρονες μεθόδους εκπαίδευσης.

Περισσότερα για το έργο και το προφίλ των εισηγητών δείτε στο www.bicofcrete.gr

Το B.I.C. Κρήτης προσκαλεί παραγωγούς και όχι μόνο, να αναζητήσουν συμβουλές από τους πρωτοπόρους σε σημαντικά ζητήματα όπως η προσαρμοστικότητα της επιχείρησης τους, η καινοτομία στις γεωργικές πρακτικές και η στρατηγική ενημέρωση που καθορίζει την επιχειρηματική απόφαση και την επιτυχία, στο Αγροτικό Σχολείο Τεχνολογίας και Επιχειρηματικότητας.

Δείτε περισσότερα για τα υπόλοιπα μαθήματα καθώς και το πρόγραμμα και την ύλη του Αγροτικού Σχολείου Τεχνολογίας & Επιχειρηματικότητας.

Μπορείτε να κάνετε απευθείας την αίτηση σας εδώ: Αίτηση

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του  Αγροτικού Κέντρου Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας – B.I.C. Κρήτης

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos