Η έκθεση κρητικού κρασιού ΟιΝοτικά στην Αθήνα
Κυριακή 30 Οκτωβρίου, μεγάλη Βρετανία, Αθήνα

Οι Οινοποιοί της Κρήτης οργανώνουν για πρώτη φορά στην Αθήνα, την έκθεση Κρητικού κρασιού ΟιΝοτικά στις 30 Οκτωβρίου, στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία».

Η οινική Κρήτη ταξιδεύει στην Αθήνα. Το «Wines of Crete» και 23 οινοποιεία του νησιού προσκαλούν επαγγελματίες και οινόφιλους να δοκιμάσουν πάνω από 200 ετικέτες κρητικού κρασιού.

Ωράριο έκθεσης:

[12:00- 14:00] για επαγγελματίες

[14:00 – 20:00] για το οινόφιλο κοινό

Τι θα δούμε στα ΟιΝοτικά της Αθήνας:

  1. Σεμινάριο: Αναφορά στην “Οινική” Κρήτη (διάρκεια 1ώρα 30 λεπτά).

Σεμινάριο για την πολυδιάστατη αμπελοοινική ταυτότητα του νησιού. Εκπρόσωποι οινοποιοί και οινολόγοι από κάθε ζώνη, σε ρόλο εισηγητών, θα ξεδιπλώσουν τα χαρακτηριστικά των γηγενών ποικιλιών, του έντονου ανάγλυφου και των πολυποίκιλων εδαφών του τόπου τους. Η συμμετοχή γίνεται συμπληρώνοντας ειδική φόρμα στο www.winesofcrete.gr

  1. ΟιΝικά Ανταμώματα (διάρκεια 30 λεπτά).

Οι συμμετέχοντες θα μπορούν σε μικρές ομάδες να δοκιμάσουν κρητικές ποικιλίες και να γνωρίσουν τους οινοποιούς που βρίσκονται πίσω από την ετικέτα. Η συμμετοχή γίνεται συμπληρώνοντας ειδική φόρμα στο www.winesofcrete.gr

  1. Απολαμβάνοντας… Βιδιανό ή Κοτσιφάλι μέσα από διαδραστικές δραστηριότητες. Η συμμετοχή γίνεται συμπληρώνοντας ειδική φόρμα στο www.winesofcrete.gr (διάρκεια 15 λεπτά).
  2. Wine Cinema

Σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να απολαύσουν το κρασί τους παρακολουθώντας βίντεο και φωτογραφίες του Wines of Crete.

Μείνετε συντονισμένοι στο www.winesofcrete.gr για περισσότερες πληροφορίες!

ΟιΝοτικά, η Κρήτη στο ποτήρι σας.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos